Leśny ogród Moni68 cz.2
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Leśny ogród Moni
Witaj Moniu!!!!!!!!!!!
Piękny masz Monisiu ogród i pięknie pomyślany. Zazdroszczę Ci rododendronów
są cudne.Gratuluję wspaniałych facetów i życzę dobrej nocki a ja jeszcze skoczę na
wspaniałe opowieści i też lulu papa.

Piękny masz Monisiu ogród i pięknie pomyślany. Zazdroszczę Ci rododendronów
są cudne.Gratuluję wspaniałych facetów i życzę dobrej nocki a ja jeszcze skoczę na
wspaniałe opowieści i też lulu papa.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie, Kochane
Dzisiaj o 1.00 skończyłam wszystko robić, weszłam na forum i kiedy chciałam wysłać post, okazało się, że był przeprowadzany backup. Rano też nie mogłam się z Wami skontaktować, potem kończyłam przygotowania do wizyty gości. Całe szczęście, że znów możemy porozmawiać
Dalo, we wtorek muszę oddać duże tłumaczenie, a poza nim mnóstwo zajęć w domu...Smutno mi było bez Was
Iduś, była zupa cebulowa z grzankami, ślimaki po burgundzku, królik w białym winie i turnedos. Na deser ciasta, kupne, bo sama upiec nie umiem
Z reguły tyle na obiad nie podaję, ale to już urodzinowy.
Zajrzę zaraz do polecanego przez Ciebie wątku.
Małgosiu, mój M też jest 'komputerowy'
Przy Nim nauczyłam się html, a teraz zgłębiam tajniki php.
Zeniu, wczoraj akurat pracowałam przy komputerze
Masz jednak rację, w przyszłym tygodniu mam zamiar wziąć się za porządki w ogrodzie, a jeśli będzie padało, posadzę dalie do donic.
Bernadettko, dziękuję, przyjęcie się udało, gościom smakowało, a to najważniejsze
Tess, popytam, chociaż większość znajomych ma psy...ale może ktoś się nim zaopiekuje.
Cynthio, już jestem
Jak Ci minął dzień?
Romo, bardzo dziękuję za miłe słowa
Rododendrony to moje ulubione rośliny 
Dzisiaj o 1.00 skończyłam wszystko robić, weszłam na forum i kiedy chciałam wysłać post, okazało się, że był przeprowadzany backup. Rano też nie mogłam się z Wami skontaktować, potem kończyłam przygotowania do wizyty gości. Całe szczęście, że znów możemy porozmawiać
Dalo, we wtorek muszę oddać duże tłumaczenie, a poza nim mnóstwo zajęć w domu...Smutno mi było bez Was
Iduś, była zupa cebulowa z grzankami, ślimaki po burgundzku, królik w białym winie i turnedos. Na deser ciasta, kupne, bo sama upiec nie umiem
Zajrzę zaraz do polecanego przez Ciebie wątku.
Małgosiu, mój M też jest 'komputerowy'
Zeniu, wczoraj akurat pracowałam przy komputerze
Bernadettko, dziękuję, przyjęcie się udało, gościom smakowało, a to najważniejsze
Tess, popytam, chociaż większość znajomych ma psy...ale może ktoś się nim zaopiekuje.
Cynthio, już jestem
Romo, bardzo dziękuję za miłe słowa
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko fajnie,że już jesteś
Cieszę się ,że przyjęcie się udało,zresztą jak mogło być inaczej jak goście takie smakołyki mieli podane
Moniś u mnie dzień jak co dzień.Na dziace nie byłam bo pada, Oskarowi trochę zabaw powymyślałam, posiałam resztki nasion i tak dzień minął
Miłego wieczorku
Cieszę się ,że przyjęcie się udało,zresztą jak mogło być inaczej jak goście takie smakołyki mieli podane
Moniś u mnie dzień jak co dzień.Na dziace nie byłam bo pada, Oskarowi trochę zabaw powymyślałam, posiałam resztki nasion i tak dzień minął
Miłego wieczorku
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia mój m pyta sie kiedy masz czas na to wszystko ,skoro wiecznie siedzimy na forum
Z tych Twoich dań to mam jeden składnik ,a mianowicie białe wino :lol:i Ślimaki mam ,bo dzisiaj pare wykopałam z folii ,ukryły sie przed zimnem.Te ostatnie to chyba ser :?:Pytam ,bo prawie ze wsi jestem i nie wiele wiem