U Agnieszki
- 
				przemek1136
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- 
				przemek1136
Ja po mojej ostatniej wizycie na działce, jakieś trzy tygodnie temu, spodziewałam się dziś więcej wiosennych klimatów.
Dodam jeszcze, że wzeszła już rzodkiewka i sałata w folii.
Asiu, to żebyś i Ty jak najszybciej trochę wiosny znalazła Może z wiatrem ode mnie przywieje ją i do Ciebie
 Może z wiatrem ode mnie przywieje ją i do Ciebie  

Dodam jeszcze, że wzeszła już rzodkiewka i sałata w folii.
Asiu, to żebyś i Ty jak najszybciej trochę wiosny znalazła
Pozdrówka - Aga
Mój ogród

Mój ogród
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kłurde, u Was cieplej jak u mnie  Pokazujecie tak zaawansowana wiosnę, że aż żal ... ściska.
 Pokazujecie tak zaawansowana wiosnę, że aż żal ... ściska.
Aguś, a jutrzejsza wycieczka przewiduje wizytę u Ciebie na działce? Może sobie te cuda pooglądam w realu..hmm

Pokazujecie tak zaawansowana wiosnę, że aż żal ... ściska.
 Pokazujecie tak zaawansowana wiosnę, że aż żal ... ściska.Aguś, a jutrzejsza wycieczka przewiduje wizytę u Ciebie na działce? Może sobie te cuda pooglądam w realu..hmm
serdecznie pozdrawiam, judyta. 
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;

Judyta ale pytanie zadałaś. Nie wiem, jakie plany ma Przemek, ja natomiast jestem trochę ograniczona czasowo, więc nie wiem, czy zdążę wybrać się z Wami na działki, czy  wrócę od Ciebie do domu. Ale jak nie dziś, to w innym terminie na moją działkę oczywiście zapraszam  

Pozdrówka - Aga
Mój ogród

Mój ogród
- judyta
Aguś!! Cieszę się, że udało Ci się wygospodarować czas i mogłam gościć na Twojej działce. Cieszę się, że zima wstrzymała się z opadami śniegu na czas naszej wycieczki..teraz jest bielusieńko  Mam nadzieję, że nasze kolejne spotkanie odbędzie się w prawdziwie wiosennych klimatach.
 Mam nadzieję, że nasze kolejne spotkanie odbędzie się w prawdziwie wiosennych klimatach.
Dzięki za przepis na skorzonerę. Tak ją zachwalasz, że koniecznie muszę jej spróbować.
 Tak ją zachwalasz, że koniecznie muszę jej spróbować.

Mam nadzieję, że nasze kolejne spotkanie odbędzie się w prawdziwie wiosennych klimatach.
 Mam nadzieję, że nasze kolejne spotkanie odbędzie się w prawdziwie wiosennych klimatach.Dzięki za przepis na skorzonerę.
 Tak ją zachwalasz, że koniecznie muszę jej spróbować.
 Tak ją zachwalasz, że koniecznie muszę jej spróbować.serdecznie pozdrawiam, judyta. 

- 
				przemek1136

Agnieszko z okazji Dnia Kobiet wszystkiego najlepszego, pięknej działeczki ale przede wszystkim zdrowiejącej mamuśki (przekaż Jej życzenia szybkiego powrotu do zdrowia) życzy Przemek. Czy Twój kotek to też dziewczynka? Jak tak to i jej przekaż życzenia a jakiś smakołyk postaram się jej jak najszybciej podrzucić.
Dzięki wielkie Przemku. Najbardziej bym chciała, żeby jedno z Twoich życzeń się spełniło (Ty wiesz chyba które). Ale wiem, że od Ciebie życzenia to szczere, więc na pewno tak będzie  

Kotek domowy to facet, a przyblokowa dochodząca to dziewczynka o wdzięcznym imieniu Zuzia (ciężarna zresztą )
 )

Kotek domowy to facet, a przyblokowa dochodząca to dziewczynka o wdzięcznym imieniu Zuzia (ciężarna zresztą
 )
 )Pozdrówka - Aga
Mój ogród

Mój ogród
- judyta
Aguś rób miejsce na pomidory: Malinowy Ożarowski, Harnaś oraz koktajlowe-Maskotka i Pokusa.

serdecznie pozdrawiam, judyta.