Agnieszko oczywiście, że bardzo chętnie obejrzę zdjęcia, ale jeżeli masz specjalnie robić to spokojnie....nie rób sobie kłopotu ....poczekam na zdjęcia wiosenneAGNESS pisze:Jolu miło mi bardzo, ze wstąpiłaś do mojego ogródkai bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba, ciekawsze zdjęcia będą dopiero późniejszą wiosna, ale ogólny zarys widać. Jutro cyknę troszkę więcej fotek
i pokażę dokładniej
![]()
Ogródek AGNESS cz.1
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko
Jakie piekne zdjecia i widoki
Uwielbiam takie ujęcia pojedynczych drzew, tyle przekazują, tak wiele można z takich fotek odczytac. A rzeka chyba robi największa furorę ;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Koniecznie pochwal córkę i pokaż jej posty
Chcę oglądać takie fotki, bo bardzo oko cieszą
Chcę oglądać takie fotki, bo bardzo oko cieszą
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Agnieszko! Śliczne zdjęcia a widoki mi bliskie, zwłaszcza rzeczka. 
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku dzięki za miłe słowa o zdjęciach
A co do iglaczków- bardzo je lubię, też chciałabym, aby odgrodziły mnie od ulicy, ale jeszcze są małe i na parawan będę musiała jeszcze kilka latek poczekać. Ale co tam czekanie, ważny efekt, gdy już się rozrosną, to swym pięknem wynagrodzą czas oczekiwania
[/b]
- AGNESS

Alu bardzo dziękuję
cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają, ja też uwielbiam drzewa i wodę
Grażynko (agrazka) bardzo dziękuję, przeczytałam Wasze posty mojej Oli, jest bardzo szczęśliwa i bardzo dziękuje
Grażynko(grazka_j) bardzo się cieszę, że przywołałam Twoje wspomnienia
Izuś dziękuję Ci bardzo
Ola się pasjonuje fotografiką, zdjęcia robi od niedawna, na Mikołaja jej kupiliśmy aparat, a wcześniej robiła cyfrówką.
Liduś zdjęcia robione są aparatem Nikon D80
Aguś bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
foteczki na razie takie szare i nieciekawe, ale niestety nic u mnie jeszcze nie wychyla się z ziemi
Ale widać chociaż ogólny zarys ogródka, cyknęłam tylko kilka miejsc, dziś miałam zrobić więcej zdjęć, ale niestety
wprawdzie zrobiłam , ale w głębokim śniegu
tak się cieszyłam, że już stopniał , kilka dni już było czarno, a dziś w ciągu kilku godzin napadało co najmniej 20 cm śniegu, albo i więcej, jest bieluteńko
Stół i ławeczki są za domem, jest to miejsce od zachodu więc po południu jest tam super słoneczko, bardzo lubimy tam siedzieć i jeść obiadki
Cieszę się również, że podoba Ci się mój skalniaczek, niestety zmurszały mi już na nim płoteczki i będę musiała część wymienić.
Grażynko (agrazka) bardzo dziękuję, przeczytałam Wasze posty mojej Oli, jest bardzo szczęśliwa i bardzo dziękuje
Grażynko(grazka_j) bardzo się cieszę, że przywołałam Twoje wspomnienia
Izuś dziękuję Ci bardzo
Liduś zdjęcia robione są aparatem Nikon D80
Aguś bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
O mamulu !! Aga !! na pewno Ci się ten śnieg nie przyśnił?? Koniecznie jeszcze raz wyjrzyj przez okno!!
Aż mnie ciary przeszły !! Ja tyle prac na jutro sobie powymyślałam, a u nas tez straszą brzydką pogodą ileż można?? Kiedy wreszcie będzie to ciepełko?
Ja też uwielbiam ciepełko na tarasie, dlatego zrobimy sobie zadaszenie rozsuwane, żeby zaciągać je tylko w czasie upałów. Przecież tak rzadko w roku można się cieszyć naprawdę ciepłymi dniami. Nie chcę mieć na stałe zadaszonego tarasu.
Wasz kącik bardzo fajny, osłonięty od wiatru
Aż mnie ciary przeszły !! Ja tyle prac na jutro sobie powymyślałam, a u nas tez straszą brzydką pogodą ileż można?? Kiedy wreszcie będzie to ciepełko?
Ja też uwielbiam ciepełko na tarasie, dlatego zrobimy sobie zadaszenie rozsuwane, żeby zaciągać je tylko w czasie upałów. Przecież tak rzadko w roku można się cieszyć naprawdę ciepłymi dniami. Nie chcę mieć na stałe zadaszonego tarasu.
Wasz kącik bardzo fajny, osłonięty od wiatru
- AGNESS

Witaj Maju bardzo dziękuję , że mnie odwiedziłaś w moim ogródku
Okryć z roślin jeszcze nie będę zdejmowała, poniewaz u mnie jeszcze niestety zima, dzisiaj znowu napadało śniegu a i mrozy znowu zapowiadają, mam nadzieję, że już nieduże , ale roślinki takie rozpieszczone pod tymi płaszczykami z agrowłókninki, i to ogrzewające słońce w dzień a mróz w nocy
jeszcze trochę poczekam. Okryte mam jedynie róże pienne , rododendrony( młodziutkie) , azalie japońskie i hortensję ogrodową. Teraz wyjeżdżam na 3 tygodnie, i jeśli będzie naprawdę ciepło to poproszę rodzinke, żeby rozebrali, ale myślę, ze chyba poczekam do powrotu 3 kwietnia, i dopiero się tym zajmę.