To bardzo miłe uczucie jak nasza praca zostaje doceniona i podoba się innym
Dala- mój piękny ogród cz.1
-
x-d-a
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dalo. Jeszcze raz gratuluję nagrody. Ziól parę na działce zawsze mam, a ponieważ działka jest daleko od domu, więc staram się mieć w doniczkach w domu. Np. Rozmaryn mam w domu w doniczce, a latem wynoszę go na balkon, tymianek jeżeli mi nie zmarzł również jest na balkonie. Bazylię albo sieję, albo kupuję w markecie, przesadzam do większej doniczki i mam stale pod ręką. Koper to wiadomo musi być na działce. Również miętę staram się mieć w doniczce. Muszę w tym roku wprowadzić na działce i miętę i melisę. A na miętę jest metoda, żeby ograniczyć jej ekspansywność - zakopać sadzonkę w dużej donicy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
x-d-a
To dobry pomysł, Ado, żeby zakopać miętę w donicy, chyba że masz dużo miejsca w półcieniu i chcesz je szybko zagospodarować.
A melisa jest pyszna dodana do zimnych napojów.
Krzysiu, moje imię- Dalila- pochodzi z Biblii, ze Starego Testamentu. Dalila była Filistynką, kobietą fatalną - zniszczyła Samsona, podstępnie obcinając mu włosy w których tkwiła jego siła.
Ja jednak nie mam w sobie takich zbrodniczych instynktów jak moja imienniczka, jestem łagodna jak baranek , tak mi się przynajmniej wydaje.
A melisa jest pyszna dodana do zimnych napojów.
Krzysiu, moje imię- Dalila- pochodzi z Biblii, ze Starego Testamentu. Dalila była Filistynką, kobietą fatalną - zniszczyła Samsona, podstępnie obcinając mu włosy w których tkwiła jego siła.
Ja jednak nie mam w sobie takich zbrodniczych instynktów jak moja imienniczka, jestem łagodna jak baranek , tak mi się przynajmniej wydaje.
-
x-d-a
- nowinka
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 4 mar 2009, o 19:32
Dalo ślicznie tu u Ciebie. 
Jestem dopiero na pierwszych stronach, bo wczoraj zaczęłam tutaj przygodę, ale na pewno wszystko przeczytam jak mi czas pozwoli
A zapowiada się baaaardzo ciekawie.
Pozdrawiam Cię ciepło i życzę miłego piątkowego wieczorku. 
Jestem dopiero na pierwszych stronach, bo wczoraj zaczęłam tutaj przygodę, ale na pewno wszystko przeczytam jak mi czas pozwoli
A zapowiada się baaaardzo ciekawie.
pozdrawiam Agnieszka 
moje małe bagienko będzie kiedyś piękne
Zapraszam - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... highlight=
moje małe bagienko będzie kiedyś piękne
Zapraszam - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... highlight=
-
x-d-a
-
x-d-a