Tak jak pisałaś postaw bliżej kaloryfera.
Januszu hipcio już powoli przekwita ale niebawem znowu zakwitnie bo wychodzi następna łodyżka z kwiatem

Tak o tą mi chodziCarla-pwd pisze:andziu nie ma problemu... (chodzi Ci o ta po lewej stronie na moim zdjeciu?) ... ja pierwszy raz ukorzeniam fittonie i mam nadzieje, że mi się uda.. bo właśnie te dwie marne chciałabym zagęścić
... no i robie według zaleceń.. na parapecie nad kaloryferem.. tam gdzie nie jest za duzo światła... i pod woreczkiem nylonowym... i się zobaczy co i jak
:P
aa tylko, że ja mam ziemię uniwersalną z nawozem długoterminowym... i nie wiem czy może być ;/ .. ale ta "starą" trzymam w takiej samej ziemi.
Kocurku to też do Ciebiekocurek pisze:Nie wiem, czy to do mnie, ale jeśli tak, to oczywiście się zgadzamAndziax007 pisze:Mam pomysł, jak dobrze pójdzie to zwrócicie mi tylko za przesyłkę![]()
Może być
Na P.W.....
Edytko dzięki za komplemencikEdyta 74 pisze:Aniu ,piękna rodzinka epi.
Fitonie też mi się podobają, mają piękne kolorki.

Kasiu bardzo się cieszę, że znowu zakwitniekatarzyneczka pisze:Widzę, że wiosna u Ciebie na całego- nawet przyszła ze zdwojoną siłą
Paulo to jeszcze nie wszystko poluję na jedno epi, już nawet się dogadałam z jedną paniązabcia_paula pisze:No Aniulku widzę, że zaszalałaś z Epia i fitonie śliczne
Gratuluję nowego pędu u Hipka, widać, że dobrze mu u Ciebie. Mój powoli się otwiera. Miała być Minerwa a jest kolejny Black Pearl, ale i tak się cieszę

Andziax007 pisze:Kasiu bardzo się cieszę, że znowu zakwitniekatarzyneczka pisze:Widzę, że wiosna u Ciebie na całego- nawet przyszła ze zdwojoną siłąNadrabia za tamtego co mi się zmarnował
![]()
Paulo to jeszcze nie wszystko poluję na jedno epi, już nawet się dogadałam z jedną paniązabcia_paula pisze:No Aniulku widzę, że zaszalałaś z Epia i fitonie śliczne
Gratuluję nowego pędu u Hipka, widać, że dobrze mu u Ciebie. Mój powoli się otwiera. Miała być Minerwa a jest kolejny Black Pearl, ale i tak się cieszę![]()
I jeszcze zastanawiam się nad kupnem różnych odmian syngoniumPrzepadam za tymi roślinkami i strasznie mi się podobają, więc chciałabym je mieć
![]()
To w takim razie czekam na Twojego hipcia w pełnym rozkwicie
![]()
Dziękuję Wam za miłe słowa![]()