Jak dla mnie wygląda bardzo ładnie, odbije jeszcze. Nie wiem czy dobrze widziałam ale chyba wypuszcza nowy listek od czubka
Treissi na zielono cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja swoją zraszam co 3 dni. Najwyraźniej jej to służy ,bo wypuściła od lutego 4 nowe listki 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu lokatorów się właśnie pozbyłam
na razie dochodzi jeszcze do siebie, więc mam nadzieję, że niedługo ruszy. A jeśli chodzi o zraszanie to spryskuje ją co jakiś czas.
A teraz jeszcze inne biedule
Gruboszek, który od czasu wypadku (złamanej gałązki nie dało się uratować) zmizerniał. Puszcza niewiele młodych listków i sporo gubi. Musiałam zestawić go z parapetu i obawiam się, że to możebyć brak słoneczka

Kordylinka, która od samego początku strzela fochy. Strasznie zasychają jej końcówki i wygląda to fatalnie
Ostatnio puściła sporo listków, więc zaczynam mieć nadzieję, że się dogadamy

No i moje kochane difcie coś ostatnio kapryszą. Obawiamk się, że mogą mieć ziemnych lokatorów
Zastanawiam się czy ich nie odmłodzić

A teraz jeszcze inne biedule
Gruboszek, który od czasu wypadku (złamanej gałązki nie dało się uratować) zmizerniał. Puszcza niewiele młodych listków i sporo gubi. Musiałam zestawić go z parapetu i obawiam się, że to możebyć brak słoneczka

Kordylinka, która od samego początku strzela fochy. Strasznie zasychają jej końcówki i wygląda to fatalnie

No i moje kochane difcie coś ostatnio kapryszą. Obawiamk się, że mogą mieć ziemnych lokatorów

- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Tosiu jaka ona piękna. Ma tylko dwie gałązki ze wszystkimi listkami, a na pozostałych brakuje po kilka listków
Stoi przy oknie na podłodze - nie mogę dorobić się kwietniczka
Miała w ziemi glizdy
To już 3 roślinka - kupiłam inną ziemię niż zawsze i mam za swoje. Martwie się, że ten sam problem będzie z wyżej pokazaną difcią, bo straciła dużo liści