Miłego dnia i "lekkiego" tłumaczenia
Leśny ogród Moni68 cz.2
Witaj Moniko i u mnie słoneczko nieśmiało się wychyla zza chmur. 
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziendoberek Moniu. Dziś nie wybieram się na działeczkę, gdyż wczoraj za bardzo podmarzłam. Ale w domu też mam dziś sporo pracy z kwiatkami balkonowymi. Życzę miłego dzionka. A jak u Ciebie czy jeszcze leży śnieżek.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
x-d-a
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie, Kochane
Muszę sobie zrobić chwilę przerwy, bo zwariuję
Nareszcie mam przedwiośnie - temperatura +7, momentami nawet wychodziło słońce zza ołowianych chmur. Po południu zerwał się silny wiatr, ale jak słusznie zauważyła Gienia, wysuszy to błoto. Cieszę sie, że dobrze spędziłyście dzień
Mimo pracy zastanawiałam się, co porabiacie, czy pracujecie w ogrodach... Zaraz odwiedzę Wasze wątki
Ado, dobrze, że zostałas w domu...ta pogoda jest wyjątkowo zdradliwa.
Majko, ja też liści za szybko nie usuwam...wczoraj się zdziwiłam, ze tulipany mam wieksze od krokusów
Iduś, cieszę się, że masz kolejnego eucomisa
To bardzo wdzięczna roślina, na pewno będziesz z niej zadowolona.
Dalo, mnie też Was brakowało... Cieszę się Twoim ciemiernikiem, moje też powinny lada moment zakwitnąć.
Muszę dzisiaj pochwalić mego M- nie dość, że wcześnie wrócił z pracy, to jeszcze z takimi prezentami

Muszę sobie zrobić chwilę przerwy, bo zwariuję
Ado, dobrze, że zostałas w domu...ta pogoda jest wyjątkowo zdradliwa.
Majko, ja też liści za szybko nie usuwam...wczoraj się zdziwiłam, ze tulipany mam wieksze od krokusów
Iduś, cieszę się, że masz kolejnego eucomisa
Dalo, mnie też Was brakowało... Cieszę się Twoim ciemiernikiem, moje też powinny lada moment zakwitnąć.
Muszę dzisiaj pochwalić mego M- nie dość, że wcześnie wrócił z pracy, to jeszcze z takimi prezentami