Ogródek AGNESS cz.1
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, ale właśnie te nasze własne sadzonki są rarytasami. Nic bardziej nie cieszy niż zdrowo i ładnie rosnące własne sadzonki, czy rozrośnięte już, a kupione niegdyś liliputy. To jest urok ogrodnictwa, tego całego maniactwa i każdy ogród jest piękny (tzn. odpowiedni dbany ;)).
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No nareszcie! Nawet nie wiesz jak miłą niespodziankę mi zrobiłaś zakładając dziś swój wątek. W końcu się doczekałam. Jesteś bardzo skromna...Przecież Twój ogród jest piękny i zadbany. Kawałeczki było widać przy fotkach domowych roślin. Co do zdjęć to pewnie nadrobisz szybko. Ja w zeszłym roku też niewiele pstrykałam i nie takie co by się nadawały na Forum
W sumie zajrzałam na Forum tylko na moment, ale jak zobaczyłam Twój wątek to musiałam przysiąść i wszystko przeczytać, obejrzeć i napisać słówko. Mam nadzieję, że wyjazd szybko minie i przyniesie dobre efekty. A po powrocie będziesz miała wiosnę w ogrodzie.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jackuwielkie dzięki za odwiedziny,
ja kocham te swoje roślinki, ponieważ mnóstwo spośród nich wyhodowałam z malutkich sadzoneczek, nawet iglaczki
i takie właśnie roślinki cieszą mnie najbardziej
A zdjęcia będą
kilka już jutro, chociaż jeszcze nie bardzo jest co pokazywać. Jeszcze brak kolorków i szarówa, ale i tak bywa
Alu zgadzam się z Tobą całkowicie, mnie właśnie najbardziej cieszą jak moje własne , stworzone przeze mnie roślinki ładnie przyjmują się i zdrowo rosną
Alu zgadzam się z Tobą całkowicie, mnie właśnie najbardziej cieszą jak moje własne , stworzone przeze mnie roślinki ładnie przyjmują się i zdrowo rosną
AGNESS Cieszę się niezmiernie, że pokazałaś swój ogród.
Kwiatki też piękne, ale najbardziej podobają mi się żółte liliowce.
Kochana to my jesteśmy prawie rodaczkami.
Lubelszczyzna to moje rodzinne strony. Jeździłam na kolonie nad Jezioro Białe.
Kochana to my jesteśmy prawie rodaczkami.
Lubelszczyzna to moje rodzinne strony. Jeździłam na kolonie nad Jezioro Białe.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- AGNESS

Izuś bardzo się cieszę, że trafiłaś na mój ogródek i zajrzałaś do mnie
Ciesze się bardzo, że podoba Ci sie to co już widziałas, postaram się już teraz robić sporo zdjęć, już jutro zrobię ogólny zarys ogródka, chociaż jest bardzo nieciekawie , stoją roślinne mumie biało-szarych ubrankach
, ale to nic, taka teraz pora, wiosenne jeszcze nie chcą wyłazić,
, dobrze, że już śniegu prawie nie ma
Izuś powiem Ci szczerze, że chciałabym być juz z powrotem, ale czas szybko leci i zaraz kwiecień i cudowne kwiatowe kolorki 
Agnieszko. Dziękuję. Wszystko przed nami! Jeżdżę do Rodziców w Świdniku. Dłużej będę chyba w wakacje. To jeszcze się spikniemy. 
grazka_j - moje wątki
To jesteśmy prawie umówione! Ja też się cieszę. 
grazka_j - moje wątki
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agnieszko, znalazłam Twój wątek. Tempo przyrostu stron ogromne
. Ogródek z historią, resztę dopiszesz sama, udokumentujesz. Ja się nadal przymierzam, ale niedługo wystartuję. Założenie wątku mobilizuje do robienia zdjęć, odkurzenia i uporządkowania posiadanych. Trochę się podszkoliłam przez zimę (fotki), zleciało, do drzwi puka wiosna. Jest jeszcze trochę śniegu, ale dzień sporo dłuższy i można coś zrobić po pracy. Wczoraj rozminowałam działkę (pies
), wstępnie. Pooglądałam "dzióbki" krokusów i innych cebulowych. Wiosna naprawdę tuż, tuż. Mam taki wskaźnik - mój pies intensywnie zrzuca futro.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS

Moniś Moniś u mnie już też śniegu marne resztki - nareszcie
Mróz nocą jeszcze jest, ale roślinki już troszkę noski z ziemi powystawiały
, kilka dni ciepełka i wszystko ruszy
już się nie mogę doczekać. Zaraz idę do ogródka porobić troszkę porządków pozimowych, a potem będę sadziła w donice roślinki, które przyszły z allegro 
Elu bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie, zapraszam ponownie
Wiosna faktycznie już zagląda i do nas, już śniegu prawie nie ma, więc wszystko ruszy
Aguś bardzo dziękuję , że do mnie zajrzałaś, mam nadzieję , że będziesz u mnie częstym gościem, zapraszam
Jeszcze niewiele mam zdjęć do pokazania, ale to się szybciutko zmieni, wiosna zasypie nas kwiatami- tylko cykać 
Elu bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie, zapraszam ponownie
Aguś bardzo dziękuję , że do mnie zajrzałaś, mam nadzieję , że będziesz u mnie częstym gościem, zapraszam