Wystawa storczyków w Warszawie- LUTY 2009

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Ale cudeńka , nad cudeńkami ;:111 ;:111 ;:111 . Dziękuję bardzo , za mozliwość oglądnięcia :wink: :D . Toż to raj dla oczu :P .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 12:53

Post »

koralina pisze:[
Śnieżko bo ja zdjęcia z wystawy wrzuciłam tu bodajże we wtorek, bo troszkę pracą zawalona byłam, więc relacja troszkę spóźniona ;)
Sabotki obfotografowałam ze wszystkich stron :D Było ich całe mnóstwo, a niektóre były przeogromne, nie przypuszczałam, że mogą być aż tak duże. Poza tym, są baaardzo fajnym tematem do fotografowania ;:165

Art, dziękuję bardzo ;:180
A były sabotki też w sprzedaży? Jak były, to dobrze, że mnie tam nie było, bo chyba bym musiała ciężarówką do domu wracać, a R. to by chyba wyszła z siebie i stanęła obok. :D
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

śnieżka pisze: A były sabotki też w sprzedaży? Jak były, to dobrze, że mnie tam nie było, bo chyba bym musiała ciężarówką do domu wracać, a R. to by chyba wyszła z siebie i stanęła obok. :D
;:191 ;:191 ;:191 :;230 ;:183 ;:198 ;:191 ;:190

Kurcze , zapomniałem , ze na wystawach można kupować , a nie tylko oglądać ;:183 :roll: . Kurczę , za daleko mam na wystawę jakąkolwiek :? , T. nieche jechać.. ze mną.. :roll: , chyba że jak M. przyjedzie ;:183 . Wtedy to z 10 szt . :lol: Już oznajmiłem mamie , że na wystawy jedzie sie żeby poszaleć :lol: . Ona mówi , że zobaczymy , jak sobie zasłuże po ciężkim roku szkolnym , bierzmowaniu i egzaminach :P .
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Atrur widzę, że masz ambitne plany zakupowe, więc musisz się dobrze sprężyć i sprawy szkolne pozałatwiać na ,SUPER' ;:215
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Oj przydało by się... ;:198 . Zobaczymy jeszcze , jak to będzie... :roll: . Bardzo chciałbym zaszaleć :lol: . Bo ostatnio prowadze bardzo stresujacy i męczący tryyb życia , którego mam serdecznie dosć :evil: .
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Artur chłopie zwolnij tempo, nie warto się spieszyć, przecież życie samo ucieka :) Mama wróci to z pewnością doceni Twoje osiągnięcia (czego Ci ogromnie życzę) i zaszalejesz w kwiaciarni lub na wystawie ;:80 ;:113 ;:79
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziękuję Halinko :D . Ale to jest tak , że ja chce jeszcze i jeszcze :lol: :lol: :lol: . W kwiaciarni nie naszaleje... , nie ma nawet 1/10 storczyków tych co na wystawie :P .
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śnieżko, było multum Sabotków na sprzedaż i to najróżniejsze! Mnie najbardziej zachwycił ciemny bordo, przepiękny, niestety jego zdjęcia nie wyszły :( Ale był przepiękny.

Artur, 'trzeba być twardym słowianem a nie miętką nindżą ' ;) Dzielny chłopak jesteś, dasz sobie radę, a mama na pewno doceni twoje starania :)
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolinko, dzięki- mnie się też podoba taki bordowy duży, chyba w Agnieszki -agar takie widziałam- są boskie, muszę polowanie gdzieś zacząć. :D
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja nie widziałam takiego wcześniej 'na żywo', więc niestety nie podpowiem gdzie mógłby być, pewnie sprawdzając allegro, albo zaglądając do OS będzie najłatwiej.
Awatar użytkownika
EWA K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2008, o 23:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Edyto - dziękuję za namiar na Dtps. Joy Nancy Lady :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „ORCHIDARIUM. Storczyki”