Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czekajcie kochani bo ja juz sie pogubiłam, w tym samym czasie Grzesiu do Ciebie piszę, a tu u mnie juz tylu gości.
Jola jutro boje sie iść do Auchan, bo wiem, co tam jest
Wisienko, ja to przez forum tak teraz szaleje, ale to na dobre mam nadzieje wyjdzie, kochanie dziękuję;
Grześ z altanką sie nie spieszy, ważne, że przed deszczem jest sie gdzie schować, a reszta-wykończenie poczeka
Jolunia zapraszam do mnie wszystkich chętnych do pomocy nie ma problemu
Grześ sam i tak by nie dał rady :P
Aluniu, a ty czemu nic nie kupujesz?/ przeciez masz śliczny ogródek( no chyba że czegos nie wiem to zaraz sie dowiem jak Cie odwiedzę) , nie dopadło Cię jeszcze szaleństwo zakupowe?
Jola jutro boje sie iść do Auchan, bo wiem, co tam jest
Wisienko, ja to przez forum tak teraz szaleje, ale to na dobre mam nadzieje wyjdzie, kochanie dziękuję;
Grześ z altanką sie nie spieszy, ważne, że przed deszczem jest sie gdzie schować, a reszta-wykończenie poczeka
Jolunia zapraszam do mnie wszystkich chętnych do pomocy nie ma problemu
Aluniu, a ty czemu nic nie kupujesz?/ przeciez masz śliczny ogródek( no chyba że czegos nie wiem to zaraz sie dowiem jak Cie odwiedzę) , nie dopadło Cię jeszcze szaleństwo zakupowe?
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jola urlop....chyba nie wiesz o czym myśliszjollla500 pisze:Grzesiu a może Ty jako dżentelmen weźmiesz urlop, pojedziesz do Gigusi i pomożesz przy wykończeniu altanki
od marca już do końca....czerwca jestem uziemiony...ale taka pomoć jak Ty i Zytka przydadzą się do pielenia
A może giga wam pomoże
Giguś jasne że to jest najważniejsze pytałem tylko czy masz jakieś dalsze plany.....
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grześ Jola i Zytka, jak i inni kochani forumkowie zawsze u mnie mile widziani. Wiem, że Ty Grześ uziemniony-czas ogrodowy i nic nie zmienisz.
Grześ plany takie, że w altance czeka gotowa balustrada drewniana-otaczająca taras, drabinki do zamontowania -pod pnącza i koniecznie pomalować trzeba zewnętrze, aha rynny jeszcze. To plany na już, a kiedy zrealizujemy -to sie okaże.ja teraz żyje ziemią i kopaniem, sadzeniem, sianiem ,a reszta poczeka
Grześ plany takie, że w altance czeka gotowa balustrada drewniana-otaczająca taras, drabinki do zamontowania -pod pnącza i koniecznie pomalować trzeba zewnętrze, aha rynny jeszcze. To plany na już, a kiedy zrealizujemy -to sie okaże.ja teraz żyje ziemią i kopaniem, sadzeniem, sianiem ,a reszta poczeka
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Masz rację, Magdo. Znalazłem, ale nie było łatwo. Zacząłem od końcamag pisze:Giguś, Krzysiu, to chyba kiedyś u mnie był poruszony temat kamieni i folii. Pas czarnej folii budowlanej ok 30 cm szeroki wkopuję do połowy (15 cm), wokół rabaty, a resztę wywijam na trawnik i na tym kładę ciasno kamienie. Robię tak prawie od początku i sprawdza się bardzo dobrze
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś - można powiedzieć, że na dobre rozpoczęłaś nowy sezon działkowy! Kawał dobrej (czarnej) roboty odwaliłaś. Zakupy różane super. Uwielbiam róże w kolorach pomarańczy. Co ja mówię, co ja gadam wszystkie róże uwielbiam choć zupełnie nie znam się na nich
Troszkę zazdraszczam, że możesz już grzebać w ziemi. U mnie niestety błoto po kostki jeśli nie po kolana...
Myślę, że na świeżym powietrzu Darek szybciej wróci do zdrowia - czego Jemu i Tobie życzę!
Myślę, że na świeżym powietrzu Darek szybciej wróci do zdrowia - czego Jemu i Tobie życzę!