Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Giguś widzę, że u Ciebie prawdziwie wiosenne prace na działce, u mnie jeszcze śnieg leży , ale na szczęście coraz go mniej , już miejscami widać trawę, więc myslę, że już niedługo będzie zielono
Coraz większymi krokami zmierza do nas wiosna i czas radości . Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia Darkowi, niech też jak najszybciej cieszy się pięknem budzącej się do życia, kwitnącej działeczki
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny.
Wczoraj nie było neta, więc nie miałam jak pisać. Dziś postaram się nadrobić.
Ja bardzo się cieszę, że juz mogę wreszcie pracować na działce, zawsze po kilka godzin dziennie, to juz coś.
Przykro, że u Was jeszcze śniegi, ale życzę Wam z całego serducha jak najszybszego nadejścia wiosny, abyście i Wy mogły już do swoich ogrodów ruszyć.
Teraz lecę zobaczyć co u Was się dzieje. Pozdrawiam wszystkich gorąco i ciepłego dnia życzę. :P
Wczoraj nie było neta, więc nie miałam jak pisać. Dziś postaram się nadrobić.
Ja bardzo się cieszę, że juz mogę wreszcie pracować na działce, zawsze po kilka godzin dziennie, to juz coś.
Przykro, że u Was jeszcze śniegi, ale życzę Wam z całego serducha jak najszybszego nadejścia wiosny, abyście i Wy mogły już do swoich ogrodów ruszyć.
Teraz lecę zobaczyć co u Was się dzieje. Pozdrawiam wszystkich gorąco i ciepłego dnia życzę. :P
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane koleżanki i koledzy.
dziękuję wszystkim za odwiedziny.
Abym nie była gołosłowna, to fotki z wczoraj. Rabata przy altanie własnonożnie skopana
i na trawie przygotowana rabatka pod róże kopana jeszcze zdrową nogą Darka
,a reszta kamienie i kompost to moja robota przez te 2 dni

Jeśli macie kochani jakieś uwagi lub porady-prosze piszcie, co poprawic, aby było ok?
dziękuję wszystkim za odwiedziny.
Abym nie była gołosłowna, to fotki z wczoraj. Rabata przy altanie własnonożnie skopana

Jeśli macie kochani jakieś uwagi lub porady-prosze piszcie, co poprawic, aby było ok?
Giga widzę że Ty już doczekałaś się pogody aby wyrwać się z domciu i popracować w
ogródku zazdroszczę i jutro przejdę się na swoją działkę ale na spacer bo po
chorobie zbyt długo nie zostanę jak na pierwszy raz pogoda już zwiastuje nam
chyba wiosnę oby jak najszybciej bo tyle jest do zrobienia pozdro
ogródku zazdroszczę i jutro przejdę się na swoją działkę ale na spacer bo po
chorobie zbyt długo nie zostanę jak na pierwszy raz pogoda już zwiastuje nam
chyba wiosnę oby jak najszybciej bo tyle jest do zrobienia pozdro
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.