No! Sama zobaczysz... że nei jest tak źlechatte pisze: Izulek, poświęcę się dla Ciebie i pójdę jutro sfocić rododendrona przed domem - i może jeszcze coś znajdę, to też sfocę ;)
Mój ogródek - chatte /cz.5/
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Izuś miałam naprawdę ciężki dzień i padam ...chatte pisze:Hmmm ... Ja to i owo widzę przez okno ;)
ale powiem Ci, że w zeszłym roku na wakacjach wszyscy pokazywali kwiaty a ja nie... bo u mnie nic nowego nie kwitło... i wydawało mi się, że u mnie nic nie kwinie!
W końcu wzięłam córki aparat i poszłam szukac kwiatów.... okazało się ... że jest ich cała masa!
Dlatego Izuś zrób zdjęcia to i owo ...sama sięzdziwisz ile roślinek wyszlo spod śniegu
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Haniu! Wiesz, ja nie mierzyłam tej warstwy śniegu
, ale tak na oko ... mam nadzieję, ze nie jest tego więcej
Jutro sprawdzę ;:228
Ok Izulek, dla Ciebie wedrę się nawet do białego ogródka! Zrobie zdjęcie całości i spróbuję zrobic parę kroków do skalniaka (w innych kierunkach niebezpiecznie jest poruszać się po płytkim sniegu - dla roslin oczywiscie, których nie widać)
Ok Izulek, dla Ciebie wedrę się nawet do białego ogródka! Zrobie zdjęcie całości i spróbuję zrobic parę kroków do skalniaka (w innych kierunkach niebezpiecznie jest poruszać się po płytkim sniegu - dla roslin oczywiscie, których nie widać)
-
x-d-a
- chatte
- Przyjaciel Forum

Kochane, jestem juz! Dzisiaj niewiele, bo usiłuję pozbyć się wirusa, a w międzyczasie chyba zrobiłam jakąś głupotę - choć nie mam pojęcia jak w ogóle cioś takiego jest mozliwe?
- i zablokowałam sobie mozliwość ściągnięcia programiku do usuwania różnego rodzaju paskudztwa
A wracająć do ogródka:
Edyto, mój tulipanowiec ma ponad 20 lat, ale sadził go mój brat, a ja przejęłam go kiedy miał kilka lat. Nie potrafię ocenić jak szybko rosnie, bo u mnie miał pewne "przygody", które mogły mieć znaczący wpływ na jego siłę wzrostu. Ja nie zauważyłam żadnych problemów, jak chodzi o przemarzanie, ale podobno młode drzewko jest wrażliwe. Korona nie jest zbyt szeroka.
Pokazywałam w moim wątku różne zdjęcia tulipanowca. Jak się uporam z wirusem, to wstawię jeszcze raz ;)
Dalo, mnie jest potrzebna ta praca, jak wszystkim na tym forum
To źródło energii i zdrowia ;)
Wiem, ze u Ciebie jest już pięknie, ale to znak, ze i u mnie lada moment ...
Haniu, Izo, zaraz coś wrzucę ;)
A wracająć do ogródka:
Edyto, mój tulipanowiec ma ponad 20 lat, ale sadził go mój brat, a ja przejęłam go kiedy miał kilka lat. Nie potrafię ocenić jak szybko rosnie, bo u mnie miał pewne "przygody", które mogły mieć znaczący wpływ na jego siłę wzrostu. Ja nie zauważyłam żadnych problemów, jak chodzi o przemarzanie, ale podobno młode drzewko jest wrażliwe. Korona nie jest zbyt szeroka.
Pokazywałam w moim wątku różne zdjęcia tulipanowca. Jak się uporam z wirusem, to wstawię jeszcze raz ;)
Dalo, mnie jest potrzebna ta praca, jak wszystkim na tym forum
Wiem, ze u Ciebie jest już pięknie, ale to znak, ze i u mnie lada moment ...
Haniu, Izo, zaraz coś wrzucę ;)
jakiego adresu zdjęcia???????????????chatte pisze:No i nie będzie zdjęć. Nie mogę skopiować adresu zdjęcia
Ja dziś nie kumata jestem bo sobie wczoraj ścianę pomalowałam i poszłam spać... obudziłąm sięz bólem głowy ) a żeby było ciekawiej to dziś tez sobie pomalowałam,... tylko dalej (moze nei dojdzie)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- chatte
- Przyjaciel Forum

Z TinyPic
On generuje gotowe kody do skopiowania i wklejenia na forum, a ja nie moge kopiować! Nie wiem, czy tylko tam, ale na razie nie będę próbowac, bo usiłuję usunąć tego cholernego wirusa metodą "korespondencyjną" i musiałam przed chwilą wszystko powyłączać.
A Ty sobie zrób przerwę w malowaniu, bo ani chybi nawdychałaś się oparów z farby i stąd ból głowy.
A Ty sobie zrób przerwę w malowaniu, bo ani chybi nawdychałaś się oparów z farby i stąd ból głowy.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś to szybko naprawiaj co trzeba i wklejaj jakieś fotki bo już stęskniłam się za twoim ogródkiem i tym co w nim rośnie.
A szczególnie za widokiem ziółek, które jako jedyna na tym forum hodujesz.

A szczególnie za widokiem ziółek, które jako jedyna na tym forum hodujesz.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki