Mój ogród - eukomis cz.1
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miriam dziękuję za odwiedziny, myślę ,że będziemy się częściej odwiedzać ,u nas w ogrodniku też nie ma jeszcze bylinek tylko trochę nasion.Ma być duża dostawa okoł 15 marca.Ale ja już chyba nic nie kupię bo czekam na dostawę z florexpolu bo zamówiłam sobie maki zapłacę jeszcz tą przesyłkę i juz koniec. Jeszcze musze kupić korę.
Jest cała masa odmian od białych, przez żółte, pomarańczowe i czerwone aż po róż i bordo; nawet takie zielonkawe. Do tego odmiany pełne i półpełne oraz takie z "czubami". Ja wpadłem jeśli chodzi o jeżówki heheeukomis pisze:Piterek z tymi etykietkami to masz rację ,ja już tak kiedyś kupiłam nie ten kolor co chciałam.
A jeżówki są ładne nie wiedziałam że jest ich tyle,ja myślałam ,że jest tylko biała i różowa.

- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Za miesiąc jak będzie już co nieco kwitło, chciałabym bardzo wpaśc na chwilkę do Twojego ogrodu z małą daliową przesyłką, jeśli mogę oczywiście:)
Stwierdziałam, że lepiej podjechac, zamiast wysyłac, jeśli tylko nie masz nic przeciwko temu. Przynajmniej można jeszcze napaśc oczęta:)
PS> Dalia>Autumn Fairy:) i jeszcze coś:)
Pozdrawiam
Iwona
Stwierdziałam, że lepiej podjechac, zamiast wysyłac, jeśli tylko nie masz nic przeciwko temu. Przynajmniej można jeszcze napaśc oczęta:)
PS> Dalia>Autumn Fairy:) i jeszcze coś:)
Pozdrawiam
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają