Izo, po co Ci parapet, jak będzie pusty?
Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gieniu, to dlatego, że ja żółtodziób jestem
. Może stąd ten zapal? U Ciebie jest wystarczająco kolorowo, nie musisz się spieszyć z wypełnianiem rabatek. A u mnie nudno w ogródku
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Oglądam film na TVN (po raz pierwszy) i zerkam na forum i pzrez chwilę zastanwiałam się na co mi parapet hihihihibishop pisze: Izo, po co Ci parapet, jak będzie pusty?
Krzysiu mam jeszcze dużo doniczkowych
Wkurzona jestem bo jakieś marne te siewki ...za cepło im nad kaloryferem a na szafce za mało światła...
a to mam już 3 opuncje! wow
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bishop

- Kontakt:
Tej niedzieli zamieniłaś młodego Patryka na starego Patryka? Łeeeeliska pisze:hmmm miałam nadzieję, że płakać będę a tu nic ... ale miłość piękna![]()
a tak sobie o filmie napisałam... zatańczyłby z takim hiszpanem ... heh
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[quote="bishop"]Gieniu, to dlatego, że ja żółtodziób jestem
. Może stąd ten zapal? U Ciebie jest wystarczająco kolorowo, nie musisz się spieszyć z wypełnianiem rabatek. A u mnie nudno w ogródku
Krzysiu ja chciałabym być takim żółtodziobem.I na pewno robiłabym rozsadę na parapetach gdybym miała więcej cierpliwości.Wsiałam daturę już chyba ze 3 tygodnie temu i ani jedno nasionko nie wzeszło ,zaraz mnie szlag trafi ,dobrze że frezje wzeszły połowa sukcesu jest .teraz niech tylko zakwitną
Krzysiu ja chciałabym być takim żółtodziobem.I na pewno robiłabym rozsadę na parapetach gdybym miała więcej cierpliwości.Wsiałam daturę już chyba ze 3 tygodnie temu i ani jedno nasionko nie wzeszło ,zaraz mnie szlag trafi ,dobrze że frezje wzeszły połowa sukcesu jest .teraz niech tylko zakwitną
- bishop

- Kontakt:
Mój Dyptam też nie wzeszedł. Podobno długo wschodzi, ale ten już leży w ziemii cały miesiąc 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no co Ty Krzysiu ! Ja na starucha??? Nigdy w życiu...bishop pisze:Tej niedzieli zamieniłaś młodego Patryka na starego Patryka? Łeeeeliska pisze:hmmm miałam nadzieję, że płakać będę a tu nic ... ale miłość piękna![]()
a tak sobie o filmie napisałam... zatańczyłby z takim hiszpanem ... heh
Ja o tym młodszym pisałam
o Diego nie o Patryku 79 rocznik ... całkiem całkiem
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Geniu 79 rocznik to nie takie dzieckoe-genia pisze:Widzę lisko że oglądałaś ten sam film co ja ,ale ten Hiszpan to dziecko .Jak już to jakiś dojrzały Hiszpan by się przydał
dobra dość o głupotach
Czy macie doświadczenie z lobelią? Coś mi nie chce wyjść
z uśmiechami Iza
u liski
u liski