Arbuz z nasion
adamlol pisze: w gruncie będą u mnie rosły też ostatnio jak miałem to mi pies w arbuzach zrobił polowane na kretyi niestety arbuzy musiały mu ustąpic
ktoś musiał ustąpić
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
- Szymonambar222
- 500p

- Od: 28 gru 2008, o 08:23
adamlol pisze:jakie prawdziwe liscie ?? nie rozumiem mysle ze ci chodzi o liśc własciwy to już niedługo będziesz mógł go wysadzic za 1 tydzien
już się tak nie czepiaj ;) wszyscy wiemy co autor miał na myśli
Agnieszka
- Szymonambar222
- 500p

Teraz ja nie rozumiem twojego postu.Przecież znasz moje realia,i wiesz ze nie mam gdzie o tej porze wysadzić.Będzie rósł w szklarni ale przecież to zwykła nie ogrzewana wcześniej niż w kwietniu nie mam mowy.Posiałem tak wcześnie dla próby ale czy się uda nie wiem.adamlol pisze:jakie prawdziwe liscie ?? nie rozumiem mysle ze ci chodzi o liśc własciwy to już niedługo będziesz mógł go wysadzic za 1 tydzien
Człowiek Jest Tajemnicą: Z Tajemnicy Przybywa I W Tajemnicę Odchodzi
- Szymonambar222
- 500p

- Szymonambar222
- 500p

- Szymonambar222
- 500p