Ogród - hal1959 - cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko. Dzięki za wizytę. Zapraszam częściej. Ja Twój ogród od dawna podglądam, ale cichcem. Wreszcie się odważyłam, tym bardziej, ze stale podziwiam Twoje kolaże. Może jak będę miała już jakiś zasób zdjęć, to też zacznę się tego uczyć. Byłam dziś na działeczce. We Wrocławiu pięknie świeci słońce, więc raduje się dusza, że może jednak niedługo będzie wiosna. Na razie ziemia jest jeszcze bardzo mokra i lepi się do butów. Ale parę dni takiej pogody jaka jest dziś we Wrocławiu i można zaczynać prace porządkowe na działce. Parę zdjęć zrobiłam, lecz muszę czekać aż mi się bateria w aparacie naładuje, to dopiero przerzucę je do komputera i na forum. Zapraszam wieczorkiem.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No i Halinko znowu zasiedziałam się w twoim naprawdę pięknym i kolorowym ogrodzie
i wiesz co ?....
jakbyś tak daleko nie mieszkała to hahaha wprosiłabym się
i podplewiłabym ci go troszkę z korzyścią dla nie rzecz jasna
))) 
No i jeszcze coś mi sie przypomniało
Powiedz mi prosze bo nie kumam czy na migdałkach rosną śliwki ? na każdym ? tylko jak coś palnęłam to się nie śmiej ze mnie
ale tak zrozumiałam spacerujac po twoim królestwie
No i jeszcze coś mi sie przypomniało
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aduś cieszę się,że podglądasz nawet cichcem mój ogród.Byłam też w ogrodzie ,zaskoczyło mnie to,że śniegu bardzo dużo zginęło,skalniaki prawie bez śniegu,tylko na trawnikach sporo.Zaraz też wstawię parę fotek
.Do Ciebie wpadnę obejrzeć Twoje zdjęcia
Iwonko możesz wpaść po plewić
.
Z migdałkiem to jest tak,że jest on szczepiony na podkładzie śliwy i u mnie wypuścił pęd z podkładu i na tym pędzie są śliwki,a migdałka jest tylko ze 3 mizerne gałązki,więc śliwka go zdominowała
.Powinnam była odciąć ten wychodzący pęd z podkładki,czyli pnia drzewka,ale nie wiedząc o tym nie obcięłam i mam śliwki na migdałku

Iwonko możesz wpaść po plewić
Z migdałkiem to jest tak,że jest on szczepiony na podkładzie śliwy i u mnie wypuścił pęd z podkładu i na tym pędzie są śliwki,a migdałka jest tylko ze 3 mizerne gałązki,więc śliwka go zdominowała
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Halinko. To ciesz się , że masz dwa w jednym

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj Halinko. Dawno mnie u ciebie nie było...dziś mam trochę luzu więc postanowiłam cię odwiedzić. Widzę że i do ciebie wiosna choć małymi kroczkami ale już zagląda. U mnie podobnie. Czy udało ci się kupić w końcu tą ostróżkę białą. Ja coś nie mam szczęścia. Wypatruję jej wszędzie i jakoś nic. Ciekawe czy tobie się poszczęściło. 
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu na skarpach śnieg zginął,gdzie nie gdzie lód,ale w miejscach gdzie śnieg był odrzucany tam hałdy ,dzisiaj cały dzień słonko i to za jego sprawą tak odtajał ogród
Zeniu cieszę się z Twojej wizyty
,ostróżki nie dostałam jeszcze,ale i nie miałam możliwości jej szukania.Będę jednak szukać
Aguśno tak pomalutku zaczynają się pokazywać roślinki,szkoda,że jeszcze jest tak zimno
.W słońcu miałam 14,a teraz już 0 st 
Zeniu cieszę się z Twojej wizyty
Aguśno tak pomalutku zaczynają się pokazywać roślinki,szkoda,że jeszcze jest tak zimno