Bardzo mi się podobają Twoje zielone, a szczególnie wszystkie maluchy, które widać na zdjęciach
Kwiatuszki Milki
- DieSte
- 200p

- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Milenko, mi też alpejski tak się zachowywał, ale nie dałam rady go odratować... Niestety
Bardzo mi się podobają Twoje zielone, a szczególnie wszystkie maluchy, które widać na zdjęciach
Jestem wielbicielką takich maluchów 
Zapraszam do mojego spisu wątków
- Wioleta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
milka0105 pisze:Ty, ty lepiej napisz do mnie bo nie mam twojego gadu:( format i wszystko zniknęło:(
A u mnie wiosna się powoli rozkręca, dzisiaj mogę śmiało powiedzieć że było wręcz gorąco
Ty mieszkasz prawie w Rosji więc się nie dziw że wiosna do Ciebie dociera z opóźnieniem:P
No a ja mieszkam prawie na Ukrainie
- DieSte
- 200p

- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie martw się, jak teżWioleta pisze:milka0105 pisze:Ty, ty lepiej napisz do mnie bo nie mam twojego gadu:( format i wszystko zniknęło:(
A u mnie wiosna się powoli rozkręca, dzisiaj mogę śmiało powiedzieć że było wręcz gorąco
Ty mieszkasz prawie w Rosji więc się nie dziw że wiosna do Ciebie dociera z opóźnieniem:P
![]()
![]()
![]()
No a ja mieszkam prawie na Ukrainie
Zapraszam do mojego spisu wątków
Witam po parodniowej przerwie! 
Wstawiam zdjęcia kwiatków tym razem z całego domu i kilka ze spacerku ;)

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da640de9708f5359.html]

Wstawiam zdjęcia kwiatków tym razem z całego domu i kilka ze spacerku ;)

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da640de9708f5359.html]

- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Witam wszystkich ;)
Trochę nowości przybyło do moich zielonych, więc jak nakazuje tradycja- wstawiam zdjęcia
Z okazji Dnia Kobiet i jednocześnie imienin mojej Mamy mam nowego fioletowego fiołka i kwitnące na czerwono kalanchoe
Hiacynty rozkitły już na dobre, i co najlepsze- kwitną podwójnie
Dostałam również szczepki grudników i wielkanocników, oraz dużo listków fiołków, których jeszcze nie sfotografowałam (jeszcze raz dziękuję Danusiu! )
Nie mogłabym nie wspomnieć o moim białym fiołeczku, który dzisiaj pięknie zakwitł

Trochę nowości przybyło do moich zielonych, więc jak nakazuje tradycja- wstawiam zdjęcia
Z okazji Dnia Kobiet i jednocześnie imienin mojej Mamy mam nowego fioletowego fiołka i kwitnące na czerwono kalanchoe
Hiacynty rozkitły już na dobre, i co najlepsze- kwitną podwójnie
Dostałam również szczepki grudników i wielkanocników, oraz dużo listków fiołków, których jeszcze nie sfotografowałam (jeszcze raz dziękuję Danusiu! )
Nie mogłabym nie wspomnieć o moim białym fiołeczku, który dzisiaj pięknie zakwitł

- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: