Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Ulka - bardzo dziękuję
Ja naprawdę nie martwię się tym że taraz zabraknie nam pieniędzy na różne rzeczy - mieszkam nareszcie u siebie, nie płacę ogromnych opłat za wynajem .... tylko wiesz , te roślinki , ta zieleń , te kolorki.............. tego jednego mi trochę żal - ale to też było wiadomo - w księgarni i u ogrodników mogę zostawić wszystkie pieniądze
I ta wiosna.. nasionka, sadzonki , drzewka , iglaczki i... moje plany

Ja naprawdę nie martwię się tym że taraz zabraknie nam pieniędzy na różne rzeczy - mieszkam nareszcie u siebie, nie płacę ogromnych opłat za wynajem .... tylko wiesz , te roślinki , ta zieleń , te kolorki.............. tego jednego mi trochę żal - ale to też było wiadomo - w księgarni i u ogrodników mogę zostawić wszystkie pieniądze
I ta wiosna.. nasionka, sadzonki , drzewka , iglaczki i... moje plany
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja myśle, że nie będzie tak źle
jak będziesz wiedziała CO chcesz w tym roku posadzić, to Forumki, w miarę swoich mozliwości nadwyżkowych, na pewno pomogą i nie bój się o to pytać, bo jak nie powiesz, to nikt się nie domyśli (jasnowidzów tak dużo nie ma
).
Jak ktoś nie będzie mógł, to Ci o tym powie i o tym też, bez obrazy, trzeba pamiętać, a ponieważ ludzie tu są fantastyczni - wierzę, że zrealizujesz na pewno część swojego marzenia o kolorowym ogrodzie u siebie ... Do mnie możesz zaglądać i mówić co byś chciała
przyjemnie jest coś dawać 
Jak ktoś nie będzie mógł, to Ci o tym powie i o tym też, bez obrazy, trzeba pamiętać, a ponieważ ludzie tu są fantastyczni - wierzę, że zrealizujesz na pewno część swojego marzenia o kolorowym ogrodzie u siebie ... Do mnie możesz zaglądać i mówić co byś chciała
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
na paczke od smoka tez mozesz liczyc
łapa dla Dzeka.......łujjjjj ale zbój!
łapa dla Dzeka.......łujjjjj ale zbój!
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Miiriam

Witajcie w nowym słonecznym dniu -
Za oknem nadal biało - ale to już nie taka piękna biel biel ...
Wiosnę czuć w powietrzu , ale skalniak jeszcze pod śniegiem.
Podzieliłam się z wami swoimi myślami, nie dlatego , żeby zasmucać .. może dlatego, żebyście wiedzieli dlaczego znów skalniak w tym roku będzie w roli głównej .. a może uda mi się jakąś nową rabatkę skombinować .. kto to wie .. będzie dobrze
Zajrzę dziś do ogrodnika

Za oknem nadal biało - ale to już nie taka piękna biel biel ...
Wiosnę czuć w powietrzu , ale skalniak jeszcze pod śniegiem.
Podzieliłam się z wami swoimi myślami, nie dlatego , żeby zasmucać .. może dlatego, żebyście wiedzieli dlaczego znów skalniak w tym roku będzie w roli głównej .. a może uda mi się jakąś nową rabatkę skombinować .. kto to wie .. będzie dobrze
Zajrzę dziś do ogrodnika
Piękne zdjęcia zimowe, a jakie cudowne widoki za oknem, tylko pozazdrościć, one z pewnością rekompensują tą dłuższą drogę do pracy, a jak przyjdą dłuższe i cieplejsze dni, to wszystkie niedogodności będą mniej dotkliwe.
Mam nadzieje, że już wyzdrowiałaś i dokończyłaś robótkę, bo wiosna nie sprzyja szydełkowaniu.
Pozdrawiam.
Mam nadzieje, że już wyzdrowiałaś i dokończyłaś robótkę, bo wiosna nie sprzyja szydełkowaniu.
Pozdrawiam.
- Miiriam

Witaj Dorotko. Bardzo miło mi Ciebie gościć
Odwiedziłam dziś ogrodnika w pobliskim mieście - plac zasypany jeszcze śniegiem - spod niego wyglada tylko kilka iglaczków. Cebulek też jeszcze niewiele - nasion trochę więcej.
Kupiłam bulwę cyklamenka ogrodowego - ale nie wiem , czy teraz wsadzić ją do doniczki, czy przehowywac w zimnie .. kiedy ma iśc do ogrodu ... i czy "z powodu moich gryzoni" mam ją na skalniak wysadzić w doniczce ?
Może ktoś z was wie ????????? -
Kupiłam też nasionka złocienia, bratka Germania Rococo, groszek " Cud Kelvedonu " i na razie tyle
No to kilka zimowych fotek
1197. Nie mogę wejść na Fotosik - mam bardzo słaby internet - chyba zdjęć wam dziś nie pokażę
Odwiedziłam dziś ogrodnika w pobliskim mieście - plac zasypany jeszcze śniegiem - spod niego wyglada tylko kilka iglaczków. Cebulek też jeszcze niewiele - nasion trochę więcej.
Kupiłam bulwę cyklamenka ogrodowego - ale nie wiem , czy teraz wsadzić ją do doniczki, czy przehowywac w zimnie .. kiedy ma iśc do ogrodu ... i czy "z powodu moich gryzoni" mam ją na skalniak wysadzić w doniczce ?
Może ktoś z was wie ????????? -
Kupiłam też nasionka złocienia, bratka Germania Rococo, groszek " Cud Kelvedonu " i na razie tyle
No to kilka zimowych fotek
1197. Nie mogę wejść na Fotosik - mam bardzo słaby internet - chyba zdjęć wam dziś nie pokażę
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30