Leśny ogród Moni68 cz.1
Moniu, jeszcze raz spaceruję po Twoim wspaniałym ogrodzie i ściągam pomysły. Urzekły mnie - jak chyba kazdego - te wspaniałe hosty w wielkiej ilości rosnące. Przeczytałam też, że zamówiłaś nowe tu: hostazahrada. Weszłam na tą stronę w tłumaczeniu kulawym ale nic nie pojmuję. Bardzo Cię proszę o napisanie za ile minimalnie euro można kupić hosty? Sa tam też dwa cenniki odnośnie 1 hosty i 3 host, Po lewej są tańsze, po prawej horrendalnie drogie, w setkach euro. Ale to może dla producentów? Jedną hostę widziałam za 49 euro i to była najdroższa. Czy za 50 euro coś mogę tam kupić, czy muszę wiecej wydać, na co mnie niestety nie stać.
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ledo, miło mi, że mnie odwiedziłaś
Znam kilka języków, ale słowackiego nie
Podłączyłam się do zamówienia przyjaciółki i nie wiem, jaka jest kwota minimalna. W kolumnie po lewej są podane ceny za 1/3 sztuki w euro, po prawej te duże kwoty są w koronach. Najdroższą hostą, jaką zamówiłam jest Ice Age Trail za 28,21 euro za sztukę.
DOPISANE: Sprawdziłam swoje zamówienie - jeszcze droższa była Stich in Time za 38,17 euro za sztukę.
Halinko, bardzo dziękuję i wzajemnie
Czy miałaś wieści od Syna?
DOPISANE: Sprawdziłam swoje zamówienie - jeszcze droższa była Stich in Time za 38,17 euro za sztukę.
Halinko, bardzo dziękuję i wzajemnie