Halinko czy odwiedziałaś Lidla?
Ogród - hal1959 - cz.2
Halinko były piękne krzewy.. może jeszcze są..hal1959 pisze:Izuniu trochę zjadło.
W Lidlu nie miałam ostatnio okazji być,w ogóle coś ostatnio nie mam okazji być w mieście,może to nadrobię
Ja nigdy tam nie byłam... pojechałam jak Tess zaczęla się chwalić zakupami hihihiihh
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
porobili teraz duże wojewodztwa.. zachodniopomorskie... wydaje sie Szczecin ... a moze byc sporo km od Szczecinahal1959 pisze:Może mi się uda też gdzieś coś fajnego kupić kiedyś![]()
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Halinko!Jaka Ty jesteś techniczna.Co za cuda robisz ze zdjęciami! Ładne masz krwawniki.Dobre są jako tło pod warunkiem,że majązdecydowany kolor.Ja sie na nie troche boczę,bo miałam całe pole krwawnikow polnych i duzo mnie kosztowałozdrowia ich pozbycie się
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu w tym sęk ,jedno województwo a tak różna pogoda,pogoda od Tess przychodzi do mnie z wielkim opóźnieniem,ale u mnie i tak jest zawsze chłodniej
Ewuś dzięki,że zajrzałaś do mnie.Obróbki zdjęć nauczyłam się niedawno,tu na forum,dzięki instrukcjom Ani Raczek
,co do krwawników bardzo je lubię,dostałam pod koniec lata kolor żółty od miłej forumki ,w tym roku dopiero mi zakwitnie,jest inny od moich,więc nie mogę się doczekać kiedy urośnie.Gdyby nie pasja ogrodowa od nie dawna to też myślałabym,że są tylko krwawniki te polne
.
Ewuś dzięki,że zajrzałaś do mnie.Obróbki zdjęć nauczyłam się niedawno,tu na forum,dzięki instrukcjom Ani Raczek
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu bywałaś u nas
.Fakt,że w Koszalinie przykładają dużą uwagę do zieleni,mnie samej się podoba i nie raz podpatruję rabaty,klomby i różne miejsca obsadzone zielenią i stwierdzam,że mi się podobają
.Ja w Twoim kierunku jadę tylko wtedy gdy jadę na Krym,mam rodzinkę koło Przeworska gdzie nocujemy przed dalszą podróżą

co rok w akademiku Politechnikihal1959 pisze:Izuniu bywałaś u nas![]()
.Fakt,że w Koszalinie przykładają dużą uwagę do zieleni,mnie samej się podoba i nie raz podpatruję rabaty,klomby i różne miejsca obsadzone zielenią i stwierdzam,że mi się podobają
.Ja w Twoim kierunku jadę tylko wtedy gdy jadę na Krym,mam rodzinkę koło Przeworska gdzie nocujemy przed dalszą podróżą
![]()
uwielbiałam chodzić do parku....
z uśmiechami Iza
u liski
u liski