Dala- mój piękny ogród cz.1
-
x-d-a
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje fuksje to w większości staruszki 6-7 letnie .Co roku w lutym-marcu przesadzam je do nowej ziemi ,troszkę przycinam pędy jeśli są za bardzo wybujałe ,zaczynam nawozić i częściej podlewać .Nie wyrzucam tych starych jak to robią niektórzy,bo i po co ?jak one dobrze rosną i te starsze mają więcej kwiatów bo są duże
Z uciętych gałązek robię sadzonki ,ale tylko na wydanie ,bo ja zbieram różne odmiany ,a nie mam miejsca aż tyle, żeby trzymać po kilka z jednego gatunku
Tak wyglądały niektóre w zeszłym roku

Tak wyglądały niektóre w zeszłym roku

-
x-d-a
Bożenko, piękne te twoje fuksje. Spróbuję zrobić tak samo.
Cynthio, też mi się wydaje, że ten "przypadek", to był jakoś sterowany przez Pana Boga lub los, jak kto woli.
Agnieszko, Magdo, ja już czekam na wiosnę, lato i nowe zdjęcia, żeby nie zamęczać Was ubiegłorocznymi. Ale póki co, trzeba posiłkować się wspomnieniami.
Cynthio, też mi się wydaje, że ten "przypadek", to był jakoś sterowany przez Pana Boga lub los, jak kto woli.
Agnieszko, Magdo, ja już czekam na wiosnę, lato i nowe zdjęcia, żeby nie zamęczać Was ubiegłorocznymi. Ale póki co, trzeba posiłkować się wspomnieniami.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu co ja siałam
karczochy ,cynie daliowe ,begonię stale kwitnącą-koszmar ,bo nie widać nasion ,werbenę zwisającą ,heliotropa,rącznika ,i 20 odmian pomidorów różnych ,żółtych ,czerwonych ,pomarańczowych ,w kształcie gruszki -żółte czerwone i bordowe w czarne paski,o smaku ananasa i słone pomidory ,o smaku truskawkowym ,i białe ,ale tylko 5 nasionek ,koktajlowe żółte i czerwone.UFF
jAK SIE ZACZNIE SEZON POMIDOROWY TO ZAPRASZAM DO SIEBIE
na małą konsumpcję 
-
x-d-a
Kużwa...Kiedy Ci się znudzi??krokus pisze:Masz piękny olśniewający ogród .![]()
Wczoraj spamboot miał identyczny nick
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
x-d-a