Ali uśmiechnięty ogród cz.1
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To prawda. Może w takim razie wrzucę listę swoich chciejstw w mom wątku
Na wymianę nie liczę, bo ja póki co mogłabym komuś podarować co najwyżej sasanki fioletowe i trawę bez nazwy ze skalniaka
, ale listę mam, bo będę sukcesywnie kupować to co sobie dodaję do listy oglądając ogrody - podczas takich odwiedzin zawsze mi się czegoś zachce

to prawda... ja przez zalogowaniem tu nie miałam takich dużych planów, ale jak to wszystko pooglądałam, zarobaczyłam ten szał zakupów to i mi się udzieliło
i leży już cała siatka w piwnicy wszystkiego
to na prawdę zaraźliwe i chorobliwe... dobrze że nie mam jeszcze męża bo bym go z torbami puściła... na razie puszczam siebie 
-
x-d-a
Ja już też nikomu nie mówię, że znowu coś kupiłam tylko cichaczem do piwnicy
A dzisiaj jeszcze do siostry ładną minkę zrobiłam co by wspomogła siostrę i jakiś roślinny prezencik zrobiła:D
A moja siostra mieszka oddzielnie i z kwiatami nie ma nic wspólnego i jak coś to zaraz do mnie leci
Aż dziwne to żeby rodzeństwo tak rożne było... i na jesieni robiłam trochę ogródek i u niej, żeby coś w nim miała... ale się namachałam... bo robiłam rabatki pod drzewami a tam same korzenie i mega kępy trawy...
ale coś tam stworzyć się udało... może uda mi się zrobić w lato zdjęcie... 
A dzisiaj jeszcze do siostry ładną minkę zrobiłam co by wspomogła siostrę i jakiś roślinny prezencik zrobiła:D
A moja siostra mieszka oddzielnie i z kwiatami nie ma nic wspólnego i jak coś to zaraz do mnie leci
Witam Was Kochani, mam troszkę nauki ale zaglądam do Was ;) dzisiaj byłam w Auchan i masakra się działa... dopadłam ostatnia różową serduszkę ;/ i ogólnie co ładniejsze rośliny to przebrane były a nawet pokradzione, bo same trociny w torebkach
Ale muszę przyznać, że niedrogo nawet było, tylko ciekawe co z tego urośnie...
I już mi wschodzą ładnie kwiatki
nawet tunbergia z własnych, zebranych nasionek i dużo szybciej niż w zeszłym roku ;)
Tylko kleome coś nie pokazuje znaków życia, ale na pewno da radę ;)
Jeszcze w marcu mnie czeka sporo siania... sporo roślinek, ale nie będę poszczególnych dużo wysiewać tylko żeby parę sadzonek mieć a nie całą paletę ;) bo potem mi szkoda wyrzucać gorsze siewki a wszystkich co skiełkowały i tak nie mam gdzie pikować ;/
Pozdrawiam Was serdecznie ;)
I już mi wschodzą ładnie kwiatki
Tylko kleome coś nie pokazuje znaków życia, ale na pewno da radę ;)
Jeszcze w marcu mnie czeka sporo siania... sporo roślinek, ale nie będę poszczególnych dużo wysiewać tylko żeby parę sadzonek mieć a nie całą paletę ;) bo potem mi szkoda wyrzucać gorsze siewki a wszystkich co skiełkowały i tak nie mam gdzie pikować ;/
Pozdrawiam Was serdecznie ;)
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Alu ,ja też w końcu trafiłam na Twój wątek,muszę powiedzieć,że jestem pod wrażeniem Twojej żywiołowości i wiedzy .Miło ,że dołączają do forum sympatyczne młode osóbki
.Ogród macie piękny i już sobie wyobrażam jak wiosną pełna energii wpadniesz w trans ,skoro tyle zrobiłaś zakupów.Też jestem ciekawa jak wygląda ten kwiatek co tak brzydko pachnie
.
Pięknie ujęłaś swoje kwiatki na zdjęciach,życzę Ci abyś dostała się na praktykę przy roślinkach
Pięknie ujęłaś swoje kwiatki na zdjęciach,życzę Ci abyś dostała się na praktykę przy roślinkach