Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moniko masz racje las jest uroczy przez to bardzo lubię klimaty na Twojej działce.
Oczywiście lubię wszystkie działki ale te leśne są jakieś takie klimatyczne.
Za to u Rysia na działce jest ten duży plus że ma zapewne dużo słońca i można się opalać.
Rysiu no widzę że na działce Byłeś. Oglądając pączki to Ci powiem chyba masz racje.
Ja dzisiaj zauważyłem że magnolia japońska też ma już duże pąki.

Oczywiście lubię wszystkie działki ale te leśne są jakieś takie klimatyczne.
Za to u Rysia na działce jest ten duży plus że ma zapewne dużo słońca i można się opalać.
Rysiu no widzę że na działce Byłeś. Oglądając pączki to Ci powiem chyba masz racje.
Ja dzisiaj zauważyłem że magnolia japońska też ma już duże pąki.

Moniko;zgadza się,las jest zawsze piękny,z resztą bardzo lubimy z żoną jeździć do lasu,często zabieramy,nasze wnuczki ze sobą.
Krzysiu;Masz rację,byłe m na działce,ale u syna i to zdjęcie jest tam zrobione,nie mniej, na pewno i na moich czereśniach jest tak samo.Prawdopodobnie w poniedziałek jak będzie możliwa pogoda,to pojadę zrobić oprysk"Pronamalem"i przemyć łozy winogrona.Tak sobie zaplanowałem,a jak będzie zobaczymy.
Serdecznie pozdrawiam Ryszard. Jeszcze trochę zimy.

Krzysiu;Masz rację,byłe m na działce,ale u syna i to zdjęcie jest tam zrobione,nie mniej, na pewno i na moich czereśniach jest tak samo.Prawdopodobnie w poniedziałek jak będzie możliwa pogoda,to pojadę zrobić oprysk"Pronamalem"i przemyć łozy winogrona.Tak sobie zaplanowałem,a jak będzie zobaczymy.
Serdecznie pozdrawiam Ryszard. Jeszcze trochę zimy.

- krzysiek86

- Kontakt:
Ryszard ale jestem ciekaw czy udało Ci się na działkę dojechać.
U mnie od rana pada śnieg, wczoraj to samo. Zaczynają się tworzyć pokaźne
zaspy, a tam gdzie są chodniki nie odśnieżone trudno się chodzi
Dzisiaj w telewizji pokazywali Toruń i mówili że też pada śnieg ale jest spokojnie.
Widziałem też Galerie Copernicus ale tylko z zewnątrz. Byłeś tam na zakupach

U mnie od rana pada śnieg, wczoraj to samo. Zaczynają się tworzyć pokaźne
zaspy, a tam gdzie są chodniki nie odśnieżone trudno się chodzi
Dzisiaj w telewizji pokazywali Toruń i mówili że też pada śnieg ale jest spokojnie.
Widziałem też Galerie Copernicus ale tylko z zewnątrz. Byłeś tam na zakupach
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Ryszardzie super zime pokazałeś ,a niektórzy nie lubią zimy ale jak jest dużo śniegu to jest pięknie -tak myślę-oby do wiosny pozdrowienia dla uroczej małżonki
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Krzysiu;na działce nie byłem - pogoda.Śniegu jeszcze tyle nie było,byłem na spacerze i zrobiłem trochę zdjęć,ale co z tego,tak jak Genia pisze, dzisiaj zrobiła się chlapa.A już myślałem,że trochę śnieg poleży i klapa.W Galerii byłem w sobotę i kupiłem nowe słuchawki do kompa - w dziale Media Markt.Tam zawsze jest dużo ludzi,czasami trudno o miejsce parkingowe.Zrobię kiedy zdjęcie jak tam będę.
Geniu;Masz rację, nie ma sensu jechać teraz na działkę,trochę poczekam,kupiłem Promanal,ale drogi 40zł.- 1L.Jeszcze więcej chcieli 48 zł.w Centrum Ogrodniczym na Rydygiera.Już tam więcej nie będę zaglądał.Środki ochrony są b.drogie w ogóle.
Zosiu;jak zwykle pewnie Jesteś w biegu,zima jest fajna,jak jest zima,ale Masz rację aby do WIOSNY.
Serdeczne pozdrowienia Ryszard Parę zdjęć.

Geniu;Masz rację, nie ma sensu jechać teraz na działkę,trochę poczekam,kupiłem Promanal,ale drogi 40zł.- 1L.Jeszcze więcej chcieli 48 zł.w Centrum Ogrodniczym na Rydygiera.Już tam więcej nie będę zaglądał.Środki ochrony są b.drogie w ogóle.
Zosiu;jak zwykle pewnie Jesteś w biegu,zima jest fajna,jak jest zima,ale Masz rację aby do WIOSNY.
Serdeczne pozdrowienia Ryszard Parę zdjęć.

- krzysiek86

- Kontakt:
Geniu,Jadziu,Krzysiu;Witam Was Serdecznie, dzisiaj syn przywiózł mi komputer z naprawy,podobno jakaś część wysiadła,nie wiem o co chodziło,bo się na tym nie znam.Ale byłem uziemiony i trzeba było odczekać.Myślę,że teraz będzie OK i znów będziemy razem.A Wiecie,że to wciąga,czegoś mi brakowało.Późno piszę,bo byliśmy u znajomych,tak sobie pogadać,walnąć kielicha,a co!!!.Musiałem zajrzeć na Forum ,zobaczyłem Wasze wpisy i muszę Was uspokoić.Tyle na dzisiaj,jutro Was odwiedzę.Mile pozdrawiam.Ryszard
;:49

Geniu;widzę ,że od rana działasz na Forum,ja też mam trochę czasu,więc nadrabiam zaległości.Bylem na działce w zeszłym tygodniu,przemywałem łozy winogrona siarkolem,myślałem,że uda się opryskać promanalem drzewa i krzewy,niestety był wiatr za duży.A teraz Widzisz jaka jest u nas pogoda.Trzeba trochę poczekać.Wkleję parę zdjęć.Pozdrawiam Ryszard

2.zdjęcie słynna aleja nr.3.Na 3 pączki czereśni.Na 4 coś się zieleni.

2.zdjęcie słynna aleja nr.3.Na 3 pączki czereśni.Na 4 coś się zieleni.