A jak tam Karolinka? pewnie wniebowzięta?
Mały ogródek basowej cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosieńko. Śledzę cały czas Twój wątek i piesia. Pozdrawiam serdecznie i zostawiam wirtualnego pączka.
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
On nie tuczy, więc można jeść do woli
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
On nie tuczy, więc można jeść do woli
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Grażynko pies wymiziany , podziękował machaniem ogona!
Zaczynają spływać pozamawiane rośliny!Dzisiaj dostałam przesyłkę od Królika ,a wcześniej od Benka. Aż żałuję ,że w takim dobrych warunkach były przechowywane ,bo myślałam ,że coś sobie powsadzam do doniczek.....
Czekam jeszcze na lilie z 3 źródeł
Zaczynają spływać pozamawiane rośliny!Dzisiaj dostałam przesyłkę od Królika ,a wcześniej od Benka. Aż żałuję ,że w takim dobrych warunkach były przechowywane ,bo myślałam ,że coś sobie powsadzam do doniczek.....
Pozdrawiam,Małgorzata
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu, właśnie czekam na Twoją przesyłkę z liliami ;) od kosaćca, bo też się na ich ofertę wyczajam. W następnym tygodniu dostanę przesyłkę od "królika" równieżbasow@ pisze:Zaczynają spływać pozamawiane rośliny!Dzisiaj dostałam przesyłkę od Królika ,a wcześniej od Benka. Aż żałuję ,że w takim dobrych warunkach były przechowywane ,bo myślałam ,że coś sobie powsadzam do doniczek.....
A czy zamawiałaś u Benka dalie?
Jak tam tłusty czwartek? Zapraszam na pączki, już nie będę u Ciebie zaśmiecać swoimi zdjeciami.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Alu , ja już dosłownie nogami przebieram "z tego czekania" na lilie między innymi z Kosaćca!!!!!!!Mam nadzieję ,że w przyszłym tygodniu już dotrą!
U Benka zamawiałam głównie dalie fioletowe , fioletowe gloksynie i czerwoną callę. Towar jak zwykle porządnie zapakowany i opisany.Bardzo lubię u Niego robić zakupy.Tak samo u Królika .Kosaciec też się na pewno spisze dobrze!
Już lecę na pączka do Ciebie Alu.
U Benka zamawiałam głównie dalie fioletowe , fioletowe gloksynie i czerwoną callę. Towar jak zwykle porządnie zapakowany i opisany.Bardzo lubię u Niego robić zakupy.Tak samo u Królika .Kosaciec też się na pewno spisze dobrze!
Już lecę na pączka do Ciebie Alu.
Pozdrawiam,Małgorzata
Alu u Królika zamówiłam fioletowe i biało fioletowe mieczyki , wiesz do fioletowej
rabaty , różne śniedki, białą callę ,funkię , 2 dalie coś , czego nie znam , a nazywa się LEUKOKORYNE RÓŻOWA.
Przesyłka - miodzio!!!!.Takie lubię , zresztą zobaczysz sama , jak Twoja dojdzie
Taro Ja też lubię u nich robić zakupy.Dobrze,że nie znam na all.dużo takich sklepów , bo poszłabym z torbami....
Jak Twój piesiu dzisiaj się czuje???
Przesyłka - miodzio!!!!.Takie lubię , zresztą zobaczysz sama , jak Twoja dojdzie
Taro Ja też lubię u nich robić zakupy.Dobrze,że nie znam na all.dużo takich sklepów , bo poszłabym z torbami....
Jak Twój piesiu dzisiaj się czuje???
Pozdrawiam,Małgorzata