Kaktusy i sukulenty ANETY
- darekcn42
- 1000p

- Od: 9 lut 2009, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przed chwilą znalazłem ciekawa fotkę na necie rzecz jasna.
http://i19.photobucket.com/albums/b197/ ... /cacto.jpg
To wydaję się A. myriostigma cv. onzuka. Zawalista!!!
http://i19.photobucket.com/albums/b197/ ... /cacto.jpg
To wydaję się A. myriostigma cv. onzuka. Zawalista!!!
Pozdrawiam, Darek.
Nie cierpię fotosika
, kurcze chciałam wgrac fotki , i wiecie co zostało mi tylko 7% limitu , normalnie
, a w tym miesiącu wgrałam zaledwie 20 fotek . Musiałam się zalogowac na ImageShack , jakimś cudem udało mi się
i fotki nareszcie są ;) Oglądajcie, podziwiajcie ... moje małe maluchy
Zabrakło mi małych doniczek, więc ile mogłam to upchałam do jednej , na razie musi tak byc

Zabrakło mi małych doniczek, więc ile mogłam to upchałam do jednej , na razie musi tak byc

- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Piękneeeeeeeeeee
Widzę, ze też się skusiłaś na Faucarię, E. meloformis i Pleiospilos
Widzę, ze też się skusiłaś na Faucarię, E. meloformis i Pleiospilos
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
A gdzie tam jest lofkak-arolka pisze:Aneta cudowne kaktusy. użekły mnei astrophytum i [[nazwa-zakazana]] cudowne:)
Moje doniczkowce i sukulenty
Beciu rozmiar jest dobry , ale na innym forum przeczytałam taką informację , że im większą oglądalnością cieszą się dane fotki , tym szybciej limit transferu wzrasta . Tak sobie teraz myślę , że chyba faktycznie tak jest . Bo w ubiegłym miesiącu wgrałam około 70 fotek i było ok. ,a teraz 20 i po moim limicie .