Ogród Idy74 2009r cz.1
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu bardzo chętnie nie zależy mi na kolorach tylko na daliach .Miałam kolekcję ,ale cała została zniszczona i teraz chodzę po ludziach jak ta bieda
Ale kto pyta nie błądzi
Jolu dzięki za życzenia ,ale to za dwa dni
Z laptopem to chyba do wanny będę chodzić bo już się nie wyrabiam z pisaniem i czytaniem ,a gdzie tu jeszcze prace zlecone
A potem śpie po 5 godz,i na urodzie się to odbija 
-
x-d-a
Ido, nie mogę wyjść z podziwu, kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas, jeszcze wysiewasz pomidory i paprykę. Ja to idę na targ i kupuję sadzonki, jakoś nie mam cierpliwości i umiejętności, żeby hodować warzywka z nasionek.
Cieszę się, że dostaniesz swojego laptusia, bo wtedy będziemy miały więcej czasu na pogaduchy.
Cieszę się, że dostaniesz swojego laptusia, bo wtedy będziemy miały więcej czasu na pogaduchy.
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iduś, super, że będziesz miała swój sprzęt
W wielu wątkach czytam, że kobiety są ostatnie w kolejce do komputera. Kiedy Pawełek miał dwa lata, znajoma stwierdziła, że niebawem trzeba będzie kupić trzeci. Wtedy się z tego uśmiałam...niestety, szybko tak się stało. Teraz każdy ma swój i nie ma problemu 
Oczywiście Pawełek krótko z niego korzysta, ale zawsze w tym samym czasie chce, co ja

Oczywiście Pawełek krótko z niego korzysta, ale zawsze w tym samym czasie chce, co ja
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szałwię trójbarwną polecam, bardzo ładnie i ciekawie wygląda. Miałam jeden kolor-fioletowy z sadzonek. Teraz wysiałam nasiona mieszanki.
Ido wielkie dzięki za pamięć i fatygę
Ido wielkie dzięki za pamięć i fatygę
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;

;:2