kwiaty śliczne.Już nie mogę sie doczekać na zdjęcie cytryny.
Zdjecia moich kwiatkow
-
marzena 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Natija
Moja cytryna teraz zaczyna kwitnąć.Ciekawa jestem ,czy Twoja będzie miała kwiatki czy już owocki.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na reklamie widzialam,ze bedzie miec juz cytrynki :)wiec mam nadzieje,ze faktycznie tak bedziemarzena 63 pisze:Natija
kwiaty śliczne.Już nie mogę się doczekać na zdjęcie cytryny.Moja cytryna teraz zaczyna kwitnąć.Ciekawa jestem ,czy Twoja będzie miała kwiatki czy już owocki.
Mi tez coraz bardziej podobaja sie cytruski no i doszly jeszcze storczyki ;)moni;) pisze:Natija, prezent sliczny
Jestem ciekawa cytrynki. Moj M zawsze się takimi cudami zachwyca
Juz sama nie moge sie doczekac,mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje ;)carol1 pisze:To teraz wszysycy będziemy czekać na czwartek
Dzięki,tez mi sie podoba pachira,mam nadzieje,ze bedzie dobrze u mnie roslakari pisze:U mnie jeszcze nie zakwitłAndziax007 pisze:Ooo widzę, że Kwitnie szafirek![]()
a u mnie już przekwitł
Ale ustrzeliłam już śnieżyce ;)
Piękna ta pachira, jest się czym zachwycać.... Gratuluję ślicznych kwiatków na grudniku
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Wlasnie inag nikt tylko Ty zwrocilas uwage,ale dobrze,ze chociaz jedna 
Moj grudniczek mimo przeniesienia na inne okno nie zgubil,ale dalam doniczke tak samo jak bylo,moze dlatego ich nie pogubil.
Moj M nie interesuje sie kwiatami,ale wie,ze ja je uwielbiam
Caly dzien jezdzil za kwiatkiem dla mnie i nie mogl sie zdecydowac jaki heh,ale dobrze wybral ;)
Moj grudniczek mimo przeniesienia na inne okno nie zgubil,ale dalam doniczke tak samo jak bylo,moze dlatego ich nie pogubil.
Moj M nie interesuje sie kwiatami,ale wie,ze ja je uwielbiam
No a wiec zdaje raport 
Storczykowate byly,ale dalej te marniutki,jedna nawet juz mialam w rece i chcialam wziasc,ale nie bylam pewna czy juz calkiem nie przekwitla i czy nie zostaly ostatnie 3 kwiatuszki,a nazwa jakas na D,byly dwie pieknie,duze i rozwijajace sie w szklanej donicy,ale cena mnie porazila 27 eu
No i w koncu nie wzielam,a odchodzic z pusta reka nie mozna z ogrodniczego wiec kupilam clivie maniata,to moja pierwsza mam nadzieje,ze bedzie jej u mnie dobrze i szybko nie padnie
Storczykowate byly,ale dalej te marniutki,jedna nawet juz mialam w rece i chcialam wziasc,ale nie bylam pewna czy juz calkiem nie przekwitla i czy nie zostaly ostatnie 3 kwiatuszki,a nazwa jakas na D,byly dwie pieknie,duze i rozwijajace sie w szklanej donicy,ale cena mnie porazila 27 eu
No i w koncu nie wzielam,a odchodzic z pusta reka nie mozna z ogrodniczego wiec kupilam clivie maniata,to moja pierwsza mam nadzieje,ze bedzie jej u mnie dobrze i szybko nie padnie