Majko, nawet tutaj mam sporo pająków
Leśny ogród Moni68 cz.1
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko, ja też jak Twój mąż, ze dom z pająkami to szczęśliwy i zdrowy dom. U mnie też jest dużo pająków ale mnie nie przeszkadzają.Kiedyś , po nocy zobaczyłam pod sufitem w kuchni olbrzymiego pająka w utkanej pajęczynie. Potraktowałam to jak dekoracje i dwa tygodnie nie usuwałam tego.Monia68 pisze:Ewo, dziękuję za odwiedziny i miłe słowaMasz rację, teraz marzy mi się wiosna...
Majko, nawet tutaj mam sporo pająkówJesienią czają się przy drzwiach tarasowych i czekają, by w domu przeczekać zimę
![]()
Mój M wysnuł teorię, że dom z pająkami to szczęśliwy dom
![]()
[/b]
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Obrzydliwe są i już!Nie toleruję ich od wczesnego dzieciństwa....Mój brat zafundował mi te odczucia , goniąc mnie na wsi z ogromnym krzyżakiem na patyku....A potem rzucił go kurczakom na pożarcie...Od tej pory czuję paniczny strach przed tymi stworzeniami.Irracjonalny , bo to one raczej boją się mnie , ale silniejszy od zdrowego rozsądku

Może z czasem się przyzwyczaję do takiej ich ilości tu ,na wsi ,ale póki co.....ginie każdy napotkany na drodze....
Może z czasem się przyzwyczaję do takiej ich ilości tu ,na wsi ,ale póki co.....ginie każdy napotkany na drodze....
Pozdrawiam,Małgorzata
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
mam niestety takie same niemiłe odczucia na samą myśl o pająkachbasow@ pisze:Obrzydliwe są i już!Nie toleruję ich od wczesnego dzieciństwa....Mój brat zafundował mi te odczucia , goniąc mnie na wsi z ogromnym krzyżakiem na patyku....A potem rzucił go kurczakom na pożarcie...Od tej pory czuję paniczny strach przed tymi stworzeniami.Irracjonalny , bo to one raczej boją się mnie , ale silniejszy od zdrowego rozsądku![]()
Ja bym padła chyba na zawał.....
To jest właśnie powód , który sprawia ,że mnie nie ciągnie do podróży w obce nam strefy klimatyczne.....
Podziwiam Cię , ja uciekłabym gdzie pieprz rośnie....(gdybym mogła oczywiście)!
Może skończmy już gadać o pająkach , bo zaczynam nerwowo rozglądać się po podłodze...
O! Ja też Monisiu gratuluję złotka!!!!!!
To jest właśnie powód , który sprawia ,że mnie nie ciągnie do podróży w obce nam strefy klimatyczne.....
Podziwiam Cię , ja uciekłabym gdzie pieprz rośnie....(gdybym mogła oczywiście)!
Może skończmy już gadać o pająkach , bo zaczynam nerwowo rozglądać się po podłodze...
O! Ja też Monisiu gratuluję złotka!!!!!!
Pozdrawiam,Małgorzata