Jolu - nie wiem , ale lepiej , żeby sie nie Przyznawała
Asko -
Wiesz u nas nie zawsze sie to sprawdzaHmmm... Na tych "ostrych" nauczycieli zwykle się psioczyło, ale w sumie najwięcej nauczyli![]()
To tez prawda , ja naprzykład matmy nienawidzę i już wiem , że pójdę na taki kierunek , żeby matmy najlepiej wcale nie było.... , więc do czego mi ona potrzebna... ? Dodawać , odejmować , dzielić , mnożyć potrafięmoim skromnym zdaniem połowa z rzeczy, które nam tłuką w szkole jest naprawdę zbędna i powinni się ich uczyć wyłącznie ci, którzy chcą się kształcić w danym kierunku.
O to , to , to.... ! A życie jest krótkie.. i po co sobie jeszcze tym główe zawracać... ? Polski , historia , no i biologiaJako Polacy powinniśmy mieć więcej zajęć z historii Polski i z języka polskiego, ale niektóre inne przedmioty w szerokim zakresie naprawdę nie są nam potrzebne. Ciekawe, jak to wygląda w innych krajach...
Ja wiem , zazwyczaj w innych krajach , uczniowie do kilku przedmiotów obowiązkowych od prawie początku wybierają sobie zakres przedmotów dopasowyany do zawodu w przyszłości
Geniu - Leż i odpoczywaj !
No taka dzisiaj pogoda... , nie poszedłem nawet na rynek.. , zimno... , podobno rynek bardzo nieudany... , to dobrze , że nie szedłem pół miasteczka...
Ja nauczycieli wspominam niezbyt dobrze....
Trochę storczykowego/domowego kolorku...

Więcej w storczykowym
Pędzone narcyzy i biały hiacynt

·٠•●~~~ Pozdrawiam Serdecznie ~~~●•٠·˙
Artur