Halinko,piękna wiosna u Ciebie
ale nie jesteś osamotniona,bo w Olkuszu też takie śniegi
Piękny bałwan może ja też powinnam takiego sobie sprawić ale strasznie mnie kaszle i choróbska wszędzie panują.
Może lepiej nie będę ryzykowała,bo mnie całkiem rozłoży
Tesko u nas po południu przestało padać,teraz jest -2 st.Masz rację pięknie wygląda świeżo napadany śnieg,taki czyściutki,ale jak zrobi się błoto to będzie nie ciekawie
Gosiu u mnie przez ten śnieg to żaden kwiatek nawet noska nie wystawi .Otrzepałam trochę śniegu z drzewek,bo mi ich szkoda było,że tak się powyginały pod jego ciężarem
U mnie zawsze są mniejsze opady, w dzień temperatura dodatnia 2 stopnie, śnieg powoli się rozpuszcza, teraz jest około - 2 i pada śnieg ale lekko, trochę wam zazdroszczę tego śniegu bo dziś sprawdzałam narcyze i już wszystkie wyszły, tak samo jak cebulowe irysy, pąki dostały róże, mam cichą nadzieję - może nie będzie już silnego mrozu bo inaczej byłoby kiepsko. Za to Twoje zdjęcia ogrodu są urocze.
Halinko u Ciebie śniegu to nie 2 razy więcej ale chyba z 5 razy więcej Piękna wiosna u Ciebie Kochanie ale bałwanek Pierwsze miejsce się należy Piękny i jaki duży i ręce nawet ma
Gosiu dzięki .Moje cebulkowe przed napadaniem śniegu też pokazały się ,ale malutkie i kilka,może za głęboko posadziłam
Jadziu dzięki,że zajrzałaś,wyszedł jaki wyszedł,trochę wnuczek mi pomagał ,a śniegu na prawdę u nas dużo ,mam tylko nadzieję,że nie pomęczy nas już długo,bo roślinki takie biedne niektóre,ciągle przygniecione tą białą pierzyną
Witaj Halinko
Twoja wiosna taka sama jak moja no może u mnie bardziej jeszcze biała.A już tak fajnie było,tulipany i inne wczesnowiosenne zaczęły wychodzić.Bałwanek wyszedł Ci super.
Tak Izuś każde drzewko to bałwanek,jest ich sporo .
Hanuś u Ciebie jeszcze więcej śniegu ,ładny mi to bałwanek do wielki bałwan
Renatko nie dość ,że u mnie mało wyszło cebulek to jeszcze śnieg je zasypał i wiosna się oddaliła na jakiś czas,oby krótki