Dala- mój piękny ogród cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Prześliczny ogród, utrwalony na cudownie zrobionych zdjęciach- pozdrawiam Ewa :)
x-d-a

Post »

Jeszcze odpowiedż a propos wisterii- nie wiem, ile ma lat, bo jak objęłam ten ogród, to już była. W każdym razie jest dosyć wiekowa, bo ma pień grubości męskiego ramienia. Ja ją tylko odmłodziłam i zaczęłam regularnie nawozić.
Mój ogród otacza dom wybudowany w 1930 roku i niektóre rośliny wyglądają na przedwojenne, np. jedna winorośl, lub kilkudziesięcioletnie, np. jabłonie. Od wielu lat domek obrastają też pnącza - winobluszcz i winorośl, dlatego powstaje to wrażenie stapiania się ogrodu z domem....
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dalo, moim zdaniem Twój ogród jak najbardziej zasługuje na szeroką prezentację :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dalo nie bądz taka skromna ,powinnaś już wiedziec ,że Twój ogród jest najpiękniejszy na forum ,nie jest to tylko moje zdanie ,a takie rzeczy trzeba pokazywać.
x-d-a

Post »

To miłe Ido, co piszesz, ale pięknych ogrodów na naszym forum dostatek. W każdym razie staram się. A teraz biegnę przed snem pooglądać Wasze ogrody, żeby miec kolorowe sny...
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Kontakt:

Post »

dala pisze:Teresat, w temacie wątku umieściłam rok 2008, bo zdjęcia były robione w zeszłym roku. Mam nadzieję, że w tym również będę fotografować mój ogród, a Wy zechcecie go oglądać. Pozdrawiam serdecznie.
Tak, na pewno będę tutaj zaglądała! Jest prześlicznie, mimo tylko tych paru zdjęć.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Dala, Twój ogród jest naprawdę bardzo piękny i ciekawy. Widać, że urządzasz go z sercem :P
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Dalo ja też jestem nim oczarowana i cieszę się do dołączyłaś do nas na forum bo warto po oglądać i podziwiać inne ogrody niż swoje.
I dziewczyny mają rację,że Twój ogród trzeba pokazywać.
Genia
Zbyszek444
100p
100p
Od: 30 sty 2009, o 19:41

Post »

Dala. Ja już nie będę się zachwycał Twoim ogrodem. Co za dużo to..... no wiesz jak to dalej idzie. Jeszcze wpadniesz w samozachwyt i bedzie kłopot.
Wpadłem do Ciebie bo Ty również pędzisz za sreberkiem, to będzie bliżej. :lol: :lol:
x-d-a

Post »

Witam dzisiaj i wklejam kilka zdjęć z mojego ogrodu - pomarzmy razem o wiośnie i lecie. Ja też troszkę oderwę się od smutnej rzeczywistości, bo mam bardzo chorego pieska i czasem brakuje już łez... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dalo, współczuję...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Zdjęcia jak zwykle piękne :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

To winogrono przy murze wygląda rewelacyjnie ;:33 ;:33 ;:33 i jak apetycznie ;:8 ;:8 ;:8
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41

Post »

Dalo trzymam kciuki za Yoreczka, mój bidulek Kulkfonik w podobnym stanie - też 15-to latek :cry:
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Dalo aż miałam ochotę sięgnąć po kiść winogrona tak apetycznie wygląda.Kwiaty też są piękne no i nastrój zaraz lepszy po obejrzeniu tych zdjęć
Genia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Dalo wszystko będzie dobrze ;:196 Nie martw się na zapas.Zdjęcia jak zwykle piękne.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”