Działka Zeni
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie...dziękuję za odwiedziny. Cieszę się jak mogę pomóc i służyć wam moimi radami...jeśli oczywiście je znam. Zapomniałam napisać w poprzednim poście odnośnie tych wrzosów. One nie tyle czasem przemarzają , co ulegają chorobie grzybowej. Wtedy to nie należy w to samo miejsce wsadzać następnego. Ja o tym nie wiedziałam i tak robiłam i niestety następny mi padał. 
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grzesiu...jakże się cieszę że i mnie odwiedziłeś. A dzisiejsze popołudnie jest dla mnie szczególnie miłe...rozpracowałam w końcu JmageShack
Jadziu..oczywiście że możesz. Wszędzie piszą aby się nie bać przycinać.Ja też się kiedyś bałam a raczej mi było szkoda. Innymi kategoriami patrzyłam....że jak urósł, to szkoda. Nic zupełnie mylnego.
Jadziu..oczywiście że możesz. Wszędzie piszą aby się nie bać przycinać.Ja też się kiedyś bałam a raczej mi było szkoda. Innymi kategoriami patrzyłam....że jak urósł, to szkoda. Nic zupełnie mylnego.
Zeniu już obciachałam podniosłam okrycie i ręką obciachałam zeszłoroczne kwiatki
Kochanie ja staram się co dziennie mieć dobry humor , ale oczywiści jak sobie kupie kwiatka to humorek jeszcze lepszy , a jak się uda gdzieś coś komuś pomóc nie ważne człowiek czy zwierzę to już w tedy
Pozdrawiam i ściskam bardzo mocno
Kochanie ja staram się co dziennie mieć dobry humor , ale oczywiści jak sobie kupie kwiatka to humorek jeszcze lepszy , a jak się uda gdzieś coś komuś pomóc nie ważne człowiek czy zwierzę to już w tedy
Pozdrawiam i ściskam bardzo mocno
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.