Działka Gigusi, r.2009 cz.2
niestety u mnie też się zrobiło biało i jakoś się nie zanosi na zmiany albo deszcz ze śniegiem albo śnieg, choć wg przysłowia to luty obój ciepłe buty..
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Widzę że jesteście w trakcie wysiewania a ja jeszcze nic nie zrobiłam w tym kierunku i nie
zrobię na razie w mieszkaniu mało miejsca trudno będę kupować gotowce.
zrobię na razie w mieszkaniu mało miejsca trudno będę kupować gotowce.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny.
U mnie tak jak u Joli, lekki mrozik, śniegu za to brak. Iduś-ja dzisiaj słyszałam że mrozy wracają siarczyste do -15stopni. Nawet nie chcę mysleć bo pączuszki, które kiełkują-to trafi jasny...
Lisko kochana siej-co nam pozostało w tym oczekiwaniu na wiosnę.
Ja juz pół kuchni mam nawsadzanych róznych badyli i sadzonek i wiem, że to na nie nie pora, spróbować zawsze można.
Małgosiu, Jadziuniu wy też cokolwiek wysiejcie, aby było fajowo :P
Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za odwiedziny.
Jolu szukałam wpisu u Ciebie, bo tam pisałam Ci o męczennicy, ale ni jak nie mogłam znaleźć na której to stronie

U mnie tak jak u Joli, lekki mrozik, śniegu za to brak. Iduś-ja dzisiaj słyszałam że mrozy wracają siarczyste do -15stopni. Nawet nie chcę mysleć bo pączuszki, które kiełkują-to trafi jasny...
Lisko kochana siej-co nam pozostało w tym oczekiwaniu na wiosnę.
Ja juz pół kuchni mam nawsadzanych róznych badyli i sadzonek i wiem, że to na nie nie pora, spróbować zawsze można.
Małgosiu, Jadziuniu wy też cokolwiek wysiejcie, aby było fajowo :P
Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za odwiedziny.
Jolu szukałam wpisu u Ciebie, bo tam pisałam Ci o męczennicy, ale ni jak nie mogłam znaleźć na której to stronie
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jadzilku kochanie- ja mam zimy serdecznie dośc. Z przyjemnością bym przyjechała, ale nie w zimie
Ja juz chcę naprawdę wiosny-choc nie wiem ile razy sie powtarzam. Męczy mnie siedzenie w domu. Brak mi ruchu, tyję
Dziękuje z całego serca za propozycje. A gdzie wstawiasz Jadziu jeszcze zdjęcia Gutka??/
Idus tak gadali dzisiaj w tvn24
Ja juz chcę naprawdę wiosny-choc nie wiem ile razy sie powtarzam. Męczy mnie siedzenie w domu. Brak mi ruchu, tyję
Dziękuje z całego serca za propozycje. A gdzie wstawiasz Jadziu jeszcze zdjęcia Gutka??/
Idus tak gadali dzisiaj w tvn24
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31