czy w Twoim ogrodzie widać już wiosnę?
Dala- mój piękny ogród cz.1
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalo z działeczki Harwi trafiłam do Twojego ogrodu - jest przecudny, właśnie coś takiego chciałabym stworzyć u siebie. Będę więc częstym gościem szukającym u Ciebie inspiracji, jeśli pozwolisz
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Dalo to znowu ja na te piękne widoki u Ciebie. Ja podobnie jak Ty uciekłam z miasta na wieś z tą różnicą że u mnie nie ma tak pięknych widoków no i nie z Okolic Wrocławia.
Uwielbiam góry tylko że nie bardzo mogę jeździć samochodem tak daleko problemy z kręgosłupem ale zamierzam jeszcze nie raz wyjechać gdzieś w okolice gór żebym mogła je podziwiać najwyżej podróż rozłożę na 2 dni
No i ludzie z okolic Wrocławia są mili i serdeczni widzę tu Karol.
Genia
Uwielbiam góry tylko że nie bardzo mogę jeździć samochodem tak daleko problemy z kręgosłupem ale zamierzam jeszcze nie raz wyjechać gdzieś w okolice gór żebym mogła je podziwiać najwyżej podróż rozłożę na 2 dni
No i ludzie z okolic Wrocławia są mili i serdeczni widzę tu Karol.
Genia
-
x-d-a
Witam cieplutko w ten - niestety - jeszcze zimowy dzień.
Ewo,Mario,Jolu dzięki za wizytę w moich skromnych progach i zapraszam jeszcze. Oczywiście ja pokażę się u Was z rewizytą.
Majko, to cudownie, że masz wnuczkę do kochania. Ja kupiłam sobie szczeniaczka, bo moi synowie jakoś nie spieszą się do prokreacji
Karolu i ad.kj - fajnie, że jest nas coraz więcej ludzi z Wrocławia i okolic. Ja wprawdzie już we Wrocławiu prawie nie mieszkam, ale jeszcze tam bywam, a jak już jestem, to nie mogę odmówić sobie przyjemności spacerku po ogrodzie Botanicznym. Oto fotki z pażdziernikowego Święta Dyni

Ewo,Mario,Jolu dzięki za wizytę w moich skromnych progach i zapraszam jeszcze. Oczywiście ja pokażę się u Was z rewizytą.
Majko, to cudownie, że masz wnuczkę do kochania. Ja kupiłam sobie szczeniaczka, bo moi synowie jakoś nie spieszą się do prokreacji
Karolu i ad.kj - fajnie, że jest nas coraz więcej ludzi z Wrocławia i okolic. Ja wprawdzie już we Wrocławiu prawie nie mieszkam, ale jeszcze tam bywam, a jak już jestem, to nie mogę odmówić sobie przyjemności spacerku po ogrodzie Botanicznym. Oto fotki z pażdziernikowego Święta Dyni

-
x-d-a
Moniko, KaRo dziękuję za miłe słowa i bardzo się cieszę, że podoba Wam się mój ogród. To dla mnie wielka motywacja do dalszej pracy, bo tak naprawdę moja przygoda z ogrodnictwem zaczęła się całkiem niedawno i jeszcze muszę się duuuużo uczyć, między innymi od Was
Ido, prawda, że te wisienki jak kwitną są zjawiskowe? Piękna też jest Kanzan, ma ją w ogrodzie moja siostra i strasznie jej zazdroszczę i nie mogę się wiosną napatrzeć.
Ido, prawda, że te wisienki jak kwitną są zjawiskowe? Piękna też jest Kanzan, ma ją w ogrodzie moja siostra i strasznie jej zazdroszczę i nie mogę się wiosną napatrzeć.
-
x-d-a
-
x-d-a
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38