gratulacje,teraz masz już swiety spokój z nauką
Ogród Igi - 2009.cz.2
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pokazałaś Eli fuksję, a ja przy okazji ucieszyłam oczy hostami. To są te dwuletnie czy ubiegłoroczne? Ładnie już rozrośnięte. Czy to te przesadzałaś w ubiegłym roku, bo rosną gęsto, w tym roku byłoby im już pewnie za ciasno w takim układzie.
Bardzo podoba mi się żywopłot z trzmieliny. Kupowałaś tyle sztuk, czy sama rozmnażałaś?
Celujące? No proszę... Będzie do kogo po porady biegać
Mogłabyś podpytać, czy jeszcze będzie edycja tych studiów. I ew. jakiego rzędu byłyby koszty, gdyby nie było finansowane przez Unię. Wchodziłam na ich stronę, ale jakość nic o tym nie znalazłam
Bardzo podoba mi się żywopłot z trzmieliny. Kupowałaś tyle sztuk, czy sama rozmnażałaś?
Celujące? No proszę... Będzie do kogo po porady biegać
Mogłabyś podpytać, czy jeszcze będzie edycja tych studiów. I ew. jakiego rzędu byłyby koszty, gdyby nie było finansowane przez Unię. Wchodziłam na ich stronę, ale jakość nic o tym nie znalazłam
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tija zasieki sprawdzone kilka razy. za każdym razem jak robiliśmy trawnik, były takie obwarowania.Pies wie ,że nie wolno chodzić.
Aniu czy szkoła jest bezpłatna to się okazuje we wrześniu.Hosty tam już nie rosną, ale część na pewno wsadzę, bo jest to jedno z nielicznych cienistych miejsc na moim ogrodzie,mam w planie różne nasadzenia, ale na cień trzeba poczekać.
Aniu czy szkoła jest bezpłatna to się okazuje we wrześniu.Hosty tam już nie rosną, ale część na pewno wsadzę, bo jest to jedno z nielicznych cienistych miejsc na moim ogrodzie,mam w planie różne nasadzenia, ale na cień trzeba poczekać.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iga super zestawienie ci wyszło w tym cieniu
Bardzo mi się podoba też kostka. Czy możesz napisać jak ona się sprawuje i jakiej to firmy? Mam zamiar w tym roku zrobić uliczki w ogródku i poszukuję inspiracji. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś a moją uwagę zwróciło to piękne kute wykończenie okna. To aby doniczki z kwiatami nie spadały z parapetu
Rewelacyjny pomysł
ja wiosną zeszłego roku zrobiłam sobie(sama :P ) płotki z listewek, ponieważ po każdej burzy musiałam zbierać kwiaty z chodnika
, a jednocześnie świetnie ukrywają donice, ponieważ nie zawsze sadzę w takich samych :P