Coś mi się zdaje, że jesteśmy pokrewnymi duszami
Leśny ogród Moni68 cz.1
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majeczko, zgadzam się z Tobą
Trzeba się cieszyć z każdej chwili...tego, a także dystansu do siebie i świata nauczyła mnie Afryka już w dzieciństwie, z czego jestem niezmiernie zadowolona 
Halinko, najpóźniej wstaję o 7.30, ale zdarza się często, że i wcześniej
Na mnie kawa, niestety, nie działa...piję ją, bo lubię 
Halinko, najpóźniej wstaję o 7.30, ale zdarza się często, że i wcześniej
- Grzesik

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj!
Ogród w lesie lub las w ogrodzie, ma się wrażenie, że wszystko tu rośnie razem od zawsze, a Ty piszesz, że pięć lat tworzysz ten zakątek. Podoba mi się bardzo, jest taki naturalny, a rośnie w nim tyle cudownych roślin. Masz chyba szósty zmysł jeśli chodzi o dobieranie roślin i ich komponowanie.
Pozdrawiam
Grzesiek
Ogród w lesie lub las w ogrodzie, ma się wrażenie, że wszystko tu rośnie razem od zawsze, a Ty piszesz, że pięć lat tworzysz ten zakątek. Podoba mi się bardzo, jest taki naturalny, a rośnie w nim tyle cudownych roślin. Masz chyba szósty zmysł jeśli chodzi o dobieranie roślin i ich komponowanie.
Pozdrawiam
Grzesiek
- Grandiflora

- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Musiałabym powtórzyć jeszcze raz to wszystko ,co już napisano,pięknie urządziłaś swój leśny ogród,będę tu szukać inspiracji,bo sama mam podobną sytuację ,ogromne ilosci igliwia,którego używam do wielu celow,przede wszystkim do okrywana gleby i roślin zimą,a czasami nadmiar wynoszę za płot do lasu,najbardziej zaskoczyły mnie tulipany obok rh,chyba skorzystam z tego pomysłu.
Życzę milego weekendu
Życzę milego weekendu
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzesiu, bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Kocham to miejsce i wkładam całe serce w jego pielęgnację, może dlatego się udaje
Lucynko, dziękuję
Z moich doświadczeń wynika, że wszystkie cebulowe dobrze rosną w pobliżu rododendronów, a i ładnie się z nimi komponują. Igliwia nie cierpię, z rabat usuwam je wiosną. Niestety, zajęcie czasochłonne i baaaardzo żmudne
A i tak nie da się wyzbierać wszystkiego...
Lucynko, dziękuję
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Witaj Moniczko! Pozwoliłam sobie na rewizytę. Przespacerowałam się po całym wątku i brakło mi słów zachwytu. Masz ogród-marzenie. Chciałabym mieć coś takiego za 5-6 lat (tyle czasu jeszcze potrzeba, by drzewka zaczęły przypominać drzewa). Doskonała harmonia nie burząca piękna natury. Będę częstym gościem, nawet jeśli nie zostawię śladu pisanego wiedz, że Cię oglądam
.