Piękne masz hibiskusy.
Mój ogród - eukomis cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko, ja też widzę, że te szkodniki to bacznie pilnują Twojego ślicznego ogródeczka.
Ten na płocie obserwuje wszystko z góry, żaden ptaszek niczego tu nie dzióbnie, a ten na dole myszki wypatruje
Dzięki tym szkodniki masz tyle ślicznych tulipanów w ogrodzie, hihihi
Czerwone, pomarańczowe i żółte, to też moje ulubione kolorki :P
Ten na płocie obserwuje wszystko z góry, żaden ptaszek niczego tu nie dzióbnie, a ten na dole myszki wypatruje
Dzięki tym szkodniki masz tyle ślicznych tulipanów w ogrodzie, hihihi
Czerwone, pomarańczowe i żółte, to też moje ulubione kolorki :P
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Gabrysiu święta racja bo jak kocór zaznaczył miejśce po moim iglaczku to w tym miejscu po jakimś czasie iglak zrobił się brązowy, i jeszcze do tego smród dookoła. Nic się na to nie poradzi i myślę sobie przecież człowiek też śmierdzi .Jak ja coś robię w ogrodzie to uciekają .Nie karmię ich i nie przyzwyczajam do siebie, ale też nie robię im krzywdy.
- eukomis

Agnes a ma tylko 300m2,przydałoby się więcej. Mogłabym powiększyć dalej ale bez ogrodzenia ani rusz, nie tyle przed ludzmi co przed psami a ogrodzenie jest drogie co jakiś czas muszę słupki wymieniać bo gniją . I mąż by niechciał go powiększać a to by była robota dla niego i tak twierdzi że przez lato nie ma żony w domu.
- eukomis

Halinko moja imiemniczko ale ja też kocham ptaszki. mam ich zawsze przez zimę dużo na winogronie który jest wsadzony pod balkonem i zasłania część balkonu ja w lecie mam cień i gdzie wypic kawkę a ptaszko w zimie co jeść bo owoce ja zastawiam dla nich na zimę. i jest zgoda.Tulipany to kupuje mój M on jest w nich zakochany prznajmniej ja na nie niewydaję swojej kasy.