Zmykam spać jutro znowu tu zajżę
Dala- mój piękny ogród cz.1
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witaj widzę że masz dobrą rękę do kwiatków no i po prostu co tu dużo gadać pięknie
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
-
x-d-a
Nie znam nazwy tej funkii, ale rzeczywiście jest piękna. Ma ogromne liście, pięknie wybarwione i ślicznie kwitnie. Jeśli chodzi o funkie i liliowce, to mam ich całą sporą rabatę dookoła starej jabłonki. Posadziłam tam na obrzeżu różne funkie, a bliżej środka liliowce. Rabata będzie teraz miała trzeci rok i już będzie mozna ją podziwiać, bo i funkie i liliowce potrzebują trochę czasu, żeby pokazać całe swoje piękno. aha, na tej rabacie mam jeszcze bodziszki i hortensję pnącą, która pnie się po jabłonce i mam nadzieję, że w tym roku po raz pierwszy zakwitnie.
A teraz dla urozmaicenia zmiana klimatów i pory roku - pokażę parę fotek z mojego ogrodu wiosną. Ta tegoroczna już tuż, tuż, więc chyba miło będzie sobie przypomnieć jak niedługo będą mogły wyglądać nasze ogrody... Pozdrowienia dla ogrodomaniaków!

A teraz dla urozmaicenia zmiana klimatów i pory roku - pokażę parę fotek z mojego ogrodu wiosną. Ta tegoroczna już tuż, tuż, więc chyba miło będzie sobie przypomnieć jak niedługo będą mogły wyglądać nasze ogrody... Pozdrowienia dla ogrodomaniaków!

Witaj Sąsiadko
Ogród piękny, istotnie!
aż dech zapiera.
Mam pytanie...
Co to za kwiaty w skrzynkach na domku?
Ogród piękny, istotnie!
aż dech zapiera.
Mam pytanie...
Co to za kwiaty w skrzynkach na domku?
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
Dala. Mieszkasz bajkowo. Wiem co mówię bo jeszcze 10 lat tem również tak mieszkałem, a teraz w mieście (miasto to może za dużo powiedziane, ale zawsze) to się duszę i dlatego uciekam kiedy tylko mogę na działeczkę. tylko na działeczkę, a Ty mieszkasz sobie w takiej oazie na okrągło. Bajka.
Dala już Ci pisałem w swoim wątku odnośnie wstawienia takiego linka-bedzie Cię łatwiej odwiedzać. Powtórzę:
[url=http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19813]Dala-mój piękny ogród 2008[/url
Wystarczy to wkleić w podpisie w swoim profilu i zamknąć nawiasem kwadratowym.
Dala już Ci pisałem w swoim wątku odnośnie wstawienia takiego linka-bedzie Cię łatwiej odwiedzać. Powtórzę:
[url=http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19813]Dala-mój piękny ogród 2008[/url
Wystarczy to wkleić w podpisie w swoim profilu i zamknąć nawiasem kwadratowym.
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
Dala. Ten link który masz wklejony podświetl, następnie kliknij prawym klawiszem na ten podświetlony link i naciśnij kopiuj. Wejdź na swój profil i tam w taką ramkę obok napisu- podpis naciśnij prawym klawiszem i wklej. To wszystko zamknij nawiasem kwadratowym, ale pamiętaj, że nie może byc odstępu. Nawias musi przylegać do linku. 
-
x-d-a
Zbyszek, już chyba jest dobrze z tym linkiem.
Rivendel - na jednym z pierwszych zdjęć na domku ogrodnika są czerwone pelargonie. Ale Tobie chyba chodzi o te kwiatki w zbliżeniu na dużym domu, to są begonie bulwiaste, moje ulubione. W zeszłym roku wyhodowałam je z bulwek i pieknie kwitły całe lato. Teraz czekają na wysadzenie w piwnicy.Pozdrawiam
Rivendel - na jednym z pierwszych zdjęć na domku ogrodnika są czerwone pelargonie. Ale Tobie chyba chodzi o te kwiatki w zbliżeniu na dużym domu, to są begonie bulwiaste, moje ulubione. W zeszłym roku wyhodowałam je z bulwek i pieknie kwitły całe lato. Teraz czekają na wysadzenie w piwnicy.Pozdrawiam
Dala pospacerowałam po Twoim pięknym ogrodzie i od tych kwiatowych zapachów
dostałam zawrotu głowy, pięknie u Ciebie.Witaj wśród nas.
Nie wiem czy dobrze widzę masz magnolię?
dostałam zawrotu głowy, pięknie u Ciebie.Witaj wśród nas.
Nie wiem czy dobrze widzę masz magnolię?
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja będę czekać na te hosty z liliowcami - to na pewno będzie piękny widok.
Cały ogródek masz piękny i zadbany.
Pewno nie jednym nas jeszcze zaskoczysz.

Cały ogródek masz piękny i zadbany.
Pewno nie jednym nas jeszcze zaskoczysz.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
x-d-a