Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
już czuć u Cibie wiosnę... piękne i dorodne te hiacynty...
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
Witaj Rysiu nowy wątek dlatego że od górze zaraz na 1 stronie było dużo zdjęć więc wszyscy nawet ja jak wchodziłam zawsze otwiera się 1 strona i w ten sposób nabijałam sobie GB.
A co do fryzury jest taka jak wcześniej to zrobię zdjęcia w sobotę bo przyjeżdża do mnie Ida 74
Asiu, Urszulo witajcie dzięki za odwiedziny
Genia
- e-genia

Aniu na razie niech jest jak jest płacę grosze. Jak się okaże że to nie będą grosze to wtedy co innego.A z fryzurą nic nadzwyczajnego przeczytaj post do Ryśka.kubanki pisze:Cieszę się Geniu, że już spokój ducha Ci wraca. Troszkę smutno bez zdjęć u Ciebie. Namawiam Cię, żebyś spróbowała przez tego imageshack.
Dlaczego aż do soboty chcesz nas trzymać w napięciu z tą nową fryzurą?
Co wysiewasz zwykle do gruntu pod folią?
Do gruntu pod folię sieję gazanie.aksamitki,przypołudniki.lewkonie ,nawet petunie,chociaż w tym roku na pewno nie wszystkie z wymienionych będę siała. A jeszcze do niedawna tez goździki siałam
Genia
- madzisia777
- 100p

- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia

Witaj Madziu z kawusią ja też lubię hiacynty i ten zapach który jest w całym domy a po przekwitnięci pójdą do ogrodu jak tylko zrobi się cieplej.madzisia777 pisze:Witaj Geniu.
widzę ze ranny ptaszek z Ciebie.
Ja jak zwykle z kaweczką i u ciebie w ogródeczku.
HMMMMM a te hiacynty- boskie i jakie kolory od razu cieplej mi się zrobiiło. chociaż nie wiem jak pachnie hiacynt- nigdy nie miałam okazji poznać jego zapachu ;:30 - no ale to się zmiani.
Genia
- e-genia

Witaj Krzysiu u mnie tak samo może tylko na razie mniej kwiatków w ogródku/wątku/krzysiek86 pisze:Witaj Geniu
nie wiem czemu ale nie przyszło mi powiadomienie
z Twojego wątku, więc sprawdziłem a tu masa postów
no i te kolorki wiosny mi się podobają![]()
![]()
![]()
Myślałam nawet że się na mnie za coś obraziłeś
Genia
- e-genia

Witaj Agness jakbym siebie widziała na tych kolanach.Zawsze w moim ogrodzie kwitną pachnące lilie,hiacynty,goździki ,konwalie no i jeszcze wiele innych marze o jaśminie o pełnych kwiatkach ale tak prawdę mówiąc nie mam miejsca już na działceAGNESS pisze:Geniu śliczna hiacyntowa wiosna u Ciebie moje hiacynty to jeszcze maluszki, ale już nie mogę doczekać się ich zapachu, ja to jestem zapachowiec, wiosną pełzam na kolanach po trawniki i wwąchuję się w kwiaty![]()
![]()
Genia