Monia68 pisze:Gieniu, mimo tych nieszczęsnych transferów znowu do Ciebie zajrzałam...ale jak nie zaglądać, skoro jest tak pięknie??
Witaj Moniko cieszę się że jesteś .Mam nadzieję że teraz wszyscy nie będą cichcem tylko oglądać i nie odzywać się dlatego że są te transfery .
Najważniejsze że Ci się podoba.
Genia
Witaj GENIU, zajrzałem zobaczyć, czy już otrząsnęłaś się z szoku "fotosikowego". Ja wczoraj za pomocą sms-a wykupiłem abonament na luty za 7.32 zł, i obserwuję licznik cofający się od 3GB, a zdjęcia mam zamiar wstawiać systematycznie w "r o z s ą d n e j" ilości. Jak na dziś rano już z tych 3 GB ubyło mi 6.2 % co zapowiada znaczne przekroczenie limitu, jeżeli mimo moich opłat fotosik zażąda dopłaty, to ,rozstanę się z fotosikiem definitywnie. Gdybyś chciała i Ty w przyszłości korzystać z opłaty za pomocą sms-a, to uważaj na każdy szczegół w wysyłanej treści, mnie odrzuciło sms-a bo nie wpisałem takiej m a l u t k i e j "kropeczki".
Tadeuszu Ja im nie pisałam żadnego żadnego sms-a i nie zamierzam ,mąż zrobił przelew na konto które podali na 4 GB i czeka co będzie dalej .Ja na razie nie będę wklejać ostatnie wkleiłam wczoraj ,ale i tak myślę że z fotosikiem trzeba się pożegnać.
Dzięki że pomyślałeś o mnie dzięki temu wiem że nie jestem sama.
Genia
skoro już tyle Ci zabrali to znaczy że dużo osób ogląda Twoje zdjęcia :P czyli Twój ogródek jest popularny bo to od tego ile osób ogląda fotki zależy ten transfer
GENIU ,dla mnie to jest bez sensu ,przecież forum ogrodnicze nie polega tylko na rozmowach o roślinach ,ale także na pokazywaniu ich.Musimy coś wymyśleć ,może dać ogłoszenie na forum ,aby to wszystko jakoś obejść .Bo co będzie wiosną jak wszystko zacznie kwitnąć ,a my zaczniemy robić zdjęcia To już nie będą takie małe kwoty.
Witaj Geniu! Nie jestes sama
Ido, administratorzy forum nie pozostają głusi na to, co sie dzieje. Mi już przysłali mailem listę innych darmowych serwerów do wklejania i przechowywania zdjęć.
OJ Geniu ,ja chyba przestanę sie z wami zadawać ,znowu zamówiłam ,tym razem liljowce4 gatunki .Mój tylko zaciska zęby ,ale płaci na razie Czy to się może skończyć rozwodem Za róże też zapłacił Jakoś mu to wynagrodzę :P