Działka Gigusi, r.2009 cz.2
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Gosiu! choroba ciebie nie omineła ja to dopiero teraz doszłam do siebie już mi było dobrze,gdy następnego dnia od nowa widzę że już szalejesz z zakupami ,gródniki ci ładnie kwitną ,moje powypuszczaly same odnogi czy jak to się tam nazywa,różę ci się pięknie rozkrzewiły jesteś prawdziwym ogrodnikiem
lece dalej kiedy ja to wszystko obejżę
lece dalej kiedy ja to wszystko obejżęPozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Dzięki za odwiedziny i zainteresowanie moim zdrowiem. Jak dotąd trzymam się i grypa mnie nie powaliła. Łykam codziennie dużą tabletkę witaminy C. Jak już pisałam w moim wątku czekam co będzie z zamieszania fotosikowego. Nie wstawiałam żadnych fotek, działka moja nie jest z gatunku obleganych, a procenty lecą. Tylko za wczorajszy dzień ubyło mi 0,4% . Przecież to jest chore. Nie umiem wysyłać zdjęć z innych programów, ale liczę, że w międzyczasie ktoś łopatologicznie wytłumaczy. Dlatego m.in. zlikwidowałam swój awatar, gdyż może to on nabija %. Zobaczymy. Byle do wiosny.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Giguś po japońsku ... chodziło mi o coś takiego http://f2.live4fun.ru/pictures/img_6061667_996_9.jpg
już zaczęłaś formować bukszpan... teraz tylko go pilnować
już zaczęłaś formować bukszpan... teraz tylko go pilnować
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane dziewczęta. Dziękuje wszystkim za odwiedziny.
Aguś, Gieniu -zazdroszczę Wam ,że zimy nie ma ja już mam jej serdecznie dosyć. Do grzebania mi tęskno i do kopania.
Zosiu cieszę się, że już Ci przeszło i wróciłaś. Bożenko dzięki i będę czekać.
Aduś ja nawet nie wiem, gdzie to się sprawdz te limity w fotosiku, więc nie wiem co mam myśleć.
Liseczko ależ bajecznie to wygląda- gdzie mi z moimi lewymi łapkami do takiej sztuki. Dla mnie to czrna magia.
Monisiu- dzięki jak umiałam tak pociełam i jestem na razie zadowolona, zobaczę wiosną co dalej.
Buziaki i ciepłego dzionka wszystkim życzę.
Aguś, Gieniu -zazdroszczę Wam ,że zimy nie ma ja już mam jej serdecznie dosyć. Do grzebania mi tęskno i do kopania.
Zosiu cieszę się, że już Ci przeszło i wróciłaś. Bożenko dzięki i będę czekać.
Aduś ja nawet nie wiem, gdzie to się sprawdz te limity w fotosiku, więc nie wiem co mam myśleć.
Liseczko ależ bajecznie to wygląda- gdzie mi z moimi lewymi łapkami do takiej sztuki. Dla mnie to czrna magia.
Monisiu- dzięki jak umiałam tak pociełam i jestem na razie zadowolona, zobaczę wiosną co dalej.
Buziaki i ciepłego dzionka wszystkim życzę.