Ćmówki z PESTKĄ@
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa

w Sosnowcu nie ma obi (a poza tym ja nie mieszkam w Sosnowcu). bardzo chętnie bym pojechała, ale nawet dar przekonywania nie pomoże, by namówić mojego T. by tam ze mną pojechał. a bardzo bym chciała mieć tego z mazami.Anusska pisze:Dusiu, już kilka osób z forum mówiło, że w OBI była dostawa. Jest całkiem duży wybór i w dodatku tanio - po 19,90zł. Może jednak ubłagasz tatę i pojedziesz do OBISkoro wszędzie są dostawy, to w Sosnowcu też powinna być
Zresztą z Twoim darem przekonywania powinno się udać
Żeby nie było tak sielsko to pokaże Wam co sie u mnie dzieje na parapetach.Storczyki nie zasuszaja u mnie pędów kwiatowych i z uporem puszczaja na końcach nadal kwiaty.Na oknie widac same badylki z ,,pomponami,, kwiatów,ale po bliższych ogledzinach widac wyrastajace nowe pędziki z oczek.No i jak tu je obciąć???? Szkoda mi ich przycinać.Giganta od dłuższego czasu już plącze i wiąże jak tylko mogę(stąd te widoczne nitki na fotce)No ,ale za to na wiosnę znowu będzie buszpędów i kwiatów
Zastanawiam się czy takie przycięcie za trzecim oczkiem nie wzmocnilo by ich i nie dalo im odpoczynku.

- Storczykowa

- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Pestko, nowy nabytek śliczny
niech Ci długo kwitnie
Widzę że rodzinka się powiększa, ciekawe kto jeszcze takiego upoluje

Widzę że rodzinka się powiększa, ciekawe kto jeszcze takiego upoluje
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Jejkuuuuuuu ale cudnie
mamy brata i sistre. To dowód na to ,ze ten storczyk zaskarbił sobie wiele serduszek swoim wygladem
Jest naprawdę piekny.Ja osobiście nie mogę od niego oderwać oczu.Jest taki słodki i apetyczny.Nic tylko go cmokać w te jego rumiane policzki