Siedlisko między Trzebnicą, a Sułowem - 2026

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Siedlisko między Trzebnicą, a Sułowem - 2026

Post »

Małgosiu super wózeczki,ja też takie chcę ;:145 ,a roślinki pięknie i zdrowe.Faktycznie wcześnie posiałaś ale jak masz gdzie trzymać to będzie wczesne lato u ciebie.Jesteś bardzo pracowita i pracy się nie boisz ale znasz się na tym i miło czytać jak o swoich planach i pracach opowiadasz.Przy okazji dajesz natchnienie do nowych pomysłów dla takich jak ja. :heja Powodzenia ;:138
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu, bardzo Ci współczuję bólu stawów, ;:168 ale to, co Ty łykasz, to mnie przeraża. ;:oj A próbowałaś ćwiczeń rehabilitacyjnych pod okiem zdolnego fachowca? Krioterapii?
Znaczki z roślinkami, owockami czy zwierzaczkami fajne, ale grzyby ;:oj po prostu fascynujące! Czy to są grzyby spotykane w polskich lasach?
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Z zainteresowaniem obejrzałam znaczki z Muzeum. Piękne rysunki :)
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu :)
Ogrodnik to chyba trochę inny człowiek, no nie chcę powiedzieć nienormalny ;:185 Ty wiesz, że ja przeliczałam wam zarobek na godzinę przy tym łuskaniu bobu i wyszło mi, że nieogrodnik popukał by się w głowę i poszedł kupić :lol:? Z kukurydzą to już mechanizacja u ciebie ;:224 Ośmielam się to pisać, bo przecież też w tym siedzę, mało tego, przechodzę przez to, bo wymyśliłam sobie szklarnię (jesteśmy z mężem sami) i on mi to wybija z głowy, przelicza ile to mi kupi pomidorów, ogórków itp. za cenę tej szklarni ! Ale jak przeliczyć szczęście i radość z chodzenia przy tym? Ale nie o mnie tu.
Zapisałam sobie przepis na nalewkę z płatków róży :) Kury planujesz, ale pewnie nie puścisz ich luzem, więc ci robaków nie wybiorą. Już widzę co takie dwie łapki z pazurkami by zrobiły ;:202 Z zakupami zaszalałaś, wow. Hiacynta kalifornijskiego i ja poszukam, ale że tylko jeden ci zakwitł, szkoda :( Fajnie suszysz jabłka a nie pomyślałaś o suszarce takiej do grzybów? Byłoby szybciej.
Ciekawa byłam jak udadzą ci się arbuzy, fiu, fiu, porosły ;:215
Już nie pytam, skąd u ciebie taka znajomość sztuki szczepienia, bo ktoś mnie uprzedził z pytaniem, więc już wiem :) Też się przymierzam ale...na przymierzaniu się kończy. Może to będzie ten rok? :)
Dobrego sezonu Małgosiu ci życzę, może będzie normalny pogodowo jak ta zima, która nas tak zaskoczyła swoją normalnością? :)
Ty też coś wspominałaś o planach szklarni na wsi, aktualne?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”