Przypomniałam Regulamin, który nie zmienił się jeśli chodzi o wielkość wstawianych zdjęć. Wstawiłaś 1280x964, dlatego zamieniłam na link. Iwona
Nowe wyzwania
- jolifleur
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 lip 2012, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nowe wyzwania
Nie rozumiem tej uwagi, przecież to część mojego ogrodu, moje podwórko i mój lasek. Więc o co tu chodzi? Czy to pomyłka? 
Przypomniałam Regulamin, który nie zmienił się jeśli chodzi o wielkość wstawianych zdjęć. Wstawiłaś 1280x964, dlatego zamieniłam na link. Iwona
- kuneg

- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu, wyedytuj tamten post wstaw fotkę jeszcze raz, tylko zaznacz, żeby rozmiar był mniejszy 
Niestety, link nie działa
Liliowce są fajne, bo bezobsługowe. Niestety, za krótko kwitną
Podobnie jest wg mnie z irysami bródkowymi i syberyjskimi. Będę je jednak sukcesywnie dosadzała po trochu. 
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!
Niestety, link nie działa
Liliowce są fajne, bo bezobsługowe. Niestety, za krótko kwitną
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!
- jolifleur

- Od: 30 lip 2012, o 14:41
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Ewcia zanim wyślesz zdjęcia jak to robisz na kompie na forum to powinna ci się ukazać opcja rozmiaru zdjęcia i wybierasz 480/640 nie większe bo operatorzy nie mieszczą zbyt dużych zdjęć ,chyba traci się przestrzeń na stroni ,ja to tak rozumie,ja często robiłam mnogie błędy,powodzenia nie zrażaj się.