Ogród zielonej

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród zielonej

Post »

Witaj Soniu mam nadzieję że na Święta zabieli troszkę otoczenie bo biedne będą te nasze roślinki po takiej ciepłej zimie,masz dobrą rękę do rozmnażania roślin,fajne to jak człowiek patrzy na taką roślinkę to jak nasze małe "dzieci".Mnie się udał z kilkoma hortensjami jeszcze małe ale z roku na rok się rozrastają.Trawy jak nigdy u mnie wycięte po tym ciężkim śniegu,położyło totalnie ale że rozrosły się duże to nie martwię się że przemarzną,u ciebie zawsze pięknie i kolorowo już tęsknię za wiosną :lol: Pozdrawiam serdecznie. ;:196
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Was pełne radości, miłości, pokoju w sercu i w rodzinie.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Rano około 8 centymetrów śniegu i zawieje. Po południu dosypało, znowu jutro czeka nas odśnieżanie. ;:173

Obrazek

Obrazek

Choroba do świąt mnie męczyła. Wnukami trochę się zajmowałam po świętach. Dziś już świętują u siebie. :D
Dwa miesiące do 1 marca, będziemy poprawiać kondycję w ogrodzie :tan i takie kolory oglądać. ;:65

Martuś, Beatko, Ewuniu, Igo, Florianie, Olu, Jolu dziękuję za zaglądanie. ;:4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo serdeczne życzenia spokoju, zdrowia, ciekawości świata, siły i dobrej pogody na ogrodowe przyjemności w 2026 roku. ;:167 ;:167 ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35

Post »

Soniu, widok wiosennych kwiatuszków, budzi tęsknotę za tą porą roku, a tu zima się rozpanoszyła. :( No cóż, to jej czas i trzeba ją jakoś przetrwać. ;:333
Do mnie jakieś przeziębienie przyczepiło się po świętach ;:14 i nie chce przejść, a dobrze byłoby ochronić męża.
Dziękuję bardzo za życzenia i Wam również życzę dobrego roku, a przede wszystkim zdrówka. ;:167 ;:196
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Awatar użytkownika
kuneg
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sty 2021, o 08:11

Post »

A ja pomyślałam, że te ranniki, to już zakwitły u Ciebie, Soniu ;:306
Jak przewinęłam dalej, to zrozumiałam, że to są stare fotki :;230

Niech będzie trochę zimy teraz, bo inaczej roślinom się pokiełbasi i będzie problem z rozhartowaniem. U mnie w mieście już niektóre pąki zdążyły napęcznieć, a co któraś leszczyna również zdążyła rozluźnić bazie. Gdyby nie odrobina śniegu, to by było zbyt szaro, buro i ponuro. Dobrze, że jest śnieg :)

Dziękuję za życzenia i również życzę wszystkiego najlepszego. ;:167
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Soniu wcinaj jakieś suplementy odparniające,żebyś nam zdrowa i silna była ;:138 Teraz zawierucha, to przy kominku herbatka z miodkiem i może imbirkiem,ciepłe kapciuszki i głowa do poduszki .A jak się wiatr uspokoi to w słoneczku spacerek głowę ukoi,doda więcej mocy i spać będziesz lepiej w nocy.Dzieci i wnuczęta cię kochają to na pewno sił do życia dodają,to dla nich ten ogród i te zieloności ku obopólnej,wszelakiej radości.Dziękujemy za życzenia i Tobie je składamy a zamiast kwiatuszków serduszko przesyłamy. ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Nawet zima funduje nam pracę w ogrodzie :)
Ona się w sumie dopiero zaczęła.
Każda z pór roku w naszym pięknym kraju trwa 3 miesiące.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”