Żurawka - identyfikacja, dyskusje cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zastanawiałam się gdzie wrzucić tę fotkę czy na żurawkach czy hostach
ale chyba żurawkę lepiej widać jak się nie mylę to plum pudding. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Hmm... wygląda nieco inaczej, bo nie ma takiego rysunku na liściach, ale dostałam ja pod taką nazwą. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
Przepraszam, że się wtrącę, ale w zeszłym roku romawiałam z przedstawicelem firmy plantpol na jakiejś wystawie i niestety powiedział mi, że zastanawiali się nad wprowadzeniem sprzedaży wysyłkowej, ale póki co z tego zrezygnowali, więc niestety póki co nie ma.
Iwona
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
-
AgnieszkaG.
- 200p

- Od: 12 wrz 2008, o 13:24
Witam, chciałam pokazać swoją żurawke do identyfikacji, tylko nigdy jeszcze nie wklejałąm nigdzie zdjęć. Jak mi sie nie uda to poprosze o jakiegoś linka edukujacego. Żurawka wygląda tak:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82c ... 6c542.html
Jest raczej z tych niskich, może to żuraweczka, w każdym razie jest raczej taka mało dekoracyjna jak dla mnie, no ale jakoś jest u mnie wśród wielu innych i nie wiem co to?
Edytuję, aby stwierdzić, że wkleił mi sie link zamiast zdjecia, no ale ja to jeszcze rozpracuję.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82c ... 6c542.html
Jest raczej z tych niskich, może to żuraweczka, w każdym razie jest raczej taka mało dekoracyjna jak dla mnie, no ale jakoś jest u mnie wśród wielu innych i nie wiem co to?
Edytuję, aby stwierdzić, że wkleił mi sie link zamiast zdjecia, no ale ja to jeszcze rozpracuję.