Różanka na słonecznym ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Różanka na słonecznym ranczo

Post »

Wandziu jeżówkowe łany cudne. ;:oj Białe odmianowe? niskie, ładne. ;:215
Moje wysokie potwory i się szybko pokładają, tylko zwykłe trzymają pion. Niestety też wysokie.
Dobrej pogody na wyjazdy działkowe. ;:3
Misza123
100p
100p
Od: 11 gru 2022, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Wandziu :wit
Jezowki faktycznie szaleją w tym roku. O tej porze są prawdziwa ozdobą ogrodu, nawet jak przekwitają. Te zwykle to u mnie opanowały cały ogród i wyrosły prawie na wysokość człowieka. Wysiewają się na potęgę, bo zostawiam główki z nasionami na zimę. Potem szkoda mi ich wyrywać i stąd taki busz. Chyba będę musiała ich trochę przerzedzić. Odmianowe mi się nie sieją, ale dają radę. Kilka niskich w tym roku dokupiłam, bo bardzo je lubię. Lwie paszcze niestety przeżyły tylko 3, ale siewek nie miały. U ciebie wyglądają jedne i drugie rewelacyjnie.
Czy będziesz sadziła jakieś cebulowe? Ja jak zwykle zaszalałam. ;:14 Czekam teraz na przesyłki. ;:196
Pozdrawiam Gośka
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wandziu podziwiam twoje piękne plamy kwiatowe,czego Ty tam nie masz? chyba już nie wiele roślin zostało których nie masz.Takie ogrody teraz są doceniane dajesz nam dużo przyjemności widokami,nauki bo ja wiele roślin nie znam a przede wszystkim ogrom żyjątek którym stworzyłaś wyjątkowy habitat,należy się medal ;:138 ;:215 ;:77
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak, ja też tu zostawiam medal za oba wspaniałe ogrody, choć tak bardzo różne co do roślinności i aranżacji.
Medal też za zawsze miłe słowo, wsparcie i dobre ogrodnicze rady. ;:215
Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”