Asia , są piękne . Ja też prowadzę k/37 na dwa pędy . Królowa Pomarańczowa to pomidor ustalony .
Kamil , moja Pomarańczowa Królowa wygląda jakby trochę inaczej , wcale się nie zakończyła . Chyba jest ciągłego wzrostu .
Buffalosteak miałem w tunelu i w gruncie i wszędzie się dobrze spisywał plonował lepiej jak k37
Owoce ładniejsze bez blizny z dołu i w smaku podobny , ale k37 jakby troszeczkę słodszy
Asiu, jak ja nie lubię gdy nie dostaję odpowiedzi na pytanie o smaku
Hahaha, Robert jesteś niesamowity.
Szczerze to nie skupiałam się nad tym , jakiego pomidora jadłam, czy to red per, czy Rosamunda.
Że 3 -4 szt jej zjadłam.
Obiecuję , że jak dojrzeje następny owoc Rodamundy zdam relację z degustacji
Przemku o widzisz,a ja pamiętam chyba z pod daszku u ciebie.
Kochaniutka jedni ją chwalą drudzy narzekają , mnie nie powaliła na kolana hehe za to plenna ,jak nie wiem.
Będę czekał na twoją ocenę najlepiej porównaj z Corazonem.
Dla mnie Corazon od Ciebie był smaczniejszy .
Tomek , super i też czekam na kolorki .
Tak wygląda u mnie Pomarańczowa Królowa , chyba się pomyliłam bo owoców w gronie ma chyba z 10 . Na tych gronach już były obrywane .
Aunt Swarlos polish plum 350g trafił dzisiaj dojrzały na talerz
Gieniu , jak dla mnie to dobry w smaku pomidor przypominający smak dawniejszych pomidorów nie lejący się, ale mokry z idealną skórką i wywarzoną słodyczą bardziej w stronę malinową coś, jak k37 do tego bez głąba. Dzięki i czekam na twoją opinię ciotki Swarlo .
Dzisiejszy zbiór. Zerwany pierwszy w tym sezonie owoc Corazon F1 (260g). Największy Gourmansun F1 ważył 460g a Bawole Serce 860g. Giulietta F1 jak na razie ma całkiem zielone owoce.