Witaj na Pomorzuminismok pisze:Witaj Aguska+c
znaczy zamieniasz wiejskie podwórko w EDEN?
ile masz krzewów winorosli? i jakie odmiany?
płot jest super! krajobrazowy........cos dla smoków
cmokasy z gór

Właściwie to już powinno być +g bo zmieniłam nazwisko

No wiesz.. krów już nie ma... korytko świńskie na kwietnik przerobiłam... jeszcze takie na 6 prosiaczków mam i muszę wiosną zagospodarować, konie tylko czasem zaglądają, to co mi po wiejskim podwórku? W końcu i na wsi trochę raju się chce... zwłaszcza mieszczuchowi.
Jeśli chodzi o krzaczory to mam na razie chyba ok 45 na stałych miejscach i trochę przedszkolaków do posadzenia. Ok 20 odmian, głownie deserowych. Pod koniec lutego chcę ukorzenić kolejnych ok 15 odmian, tak po 2 krzaczki
 A Ty ile masz u siebie krzewów? widziałam, że starsze już są od moich i rusztowanie chyba niedawno robiliście...
 A Ty ile masz u siebie krzewów? widziałam, że starsze już są od moich i rusztowanie chyba niedawno robiliście...... a który płot bardziej Ci się spodobał ?
 stojący, czy ten wiekowy
  stojący, czy ten wiekowy  

oglądanie przez forumowiczów moich zdjęć zwiększa te procenty... tak więc za kilka dni prawdopodobnie zablokują mi wszystkie fotki nawet jeśli nic już nie wkleję
  oglądanie przez forumowiczów moich zdjęć zwiększa te procenty... tak więc za kilka dni prawdopodobnie zablokują mi wszystkie fotki nawet jeśli nic już nie wkleję