Można dzisiaj pozamykać

Szklarnię zamknęłam jak jeszcze świeciło słońce, żeby zatrzymać ciepło w środku. Przymrozku chyba jednak nie było, bo nie widać skutków na innych roślinach - kwitnących truskawkach w szczególności
 Szklarnię zamknęłam jak jeszcze świeciło słońce, żeby zatrzymać ciepło w środku. Przymrozku chyba jednak nie było, bo nie widać skutków na innych roślinach - kwitnących truskawkach w szczególności  A następne noce zapowiadają aż 2st.
 A następne noce zapowiadają aż 2st.

,  szybciej wstawiłem 7 sztuk większych grubszych świec na środku tunelu . Chciałem sprawdzić ile jest teraz w tunelu,  ale firany zasłaniają , a na dachu folia cała biała.  Oby nie spadła w środku temperatura po niżej zera.
,  szybciej wstawiłem 7 sztuk większych grubszych świec na środku tunelu . Chciałem sprawdzić ile jest teraz w tunelu,  ale firany zasłaniają , a na dachu folia cała biała.  Oby nie spadła w środku temperatura po niżej zera.
 i było niecałe +3 stopnie przy -4 C na zewnątrz.
  i było niecałe +3 stopnie przy -4 C na zewnątrz.  .
 . 

,
 , 

Daj im kilka dni, możliwe że tylko przemarzły i jak wyczują ciepło to wytworzą nowe zielone części. Pomocny byłby oprysk aminokwasami lub Asahi i podlanie letnią wodą.